Fòrum CAT

Didac ho ha escrit

Lliga CAT

Hola a tothom, no se si algú ho recorda, però temps endarrere, es va fer una Lliga CAT.

El sistema de puntuació inicial era el següent, comptaven totes les proves de pista (coberta i aire lliure) i la Mitja marató i la Marató com a proves de ruta.
I s'agafaven de cadascú les 4 proves que puntuaven més segons Taules de la IAAF, a partir d'aquestes proves, la primera tenia un valor del 100%, la segona un 50%, la 3a un 30% i la 4a un 10%, les proves de relleus, només podien comptar com a 3a o 4a prova.

A partir d'aquests parcials es sumaven tots i s'establia la puntuació.

Aquest sistema crec que va durar 2 anys, però pels fondistes era bastant dolent, perquè rebien molta poca puntuació, i era difícil aspirar al podi. També era un merder, anar buscant prova per prova, a la Taula de la IAAF els punts que sumaven ...

Llavors va arribar-me la Lliga de Fons que feien els punts per referència segons el record del club i aplicant coeficients per als veterans, pel que vaig decidir fer el mateix. Vaig currar-me el ranking de la temporada, amb tot preparat, per a que automaticament quan s'actualitzes el ranking es calcules ja els punts, però el que feia el ranking, es carregava el sistema de puntuació i les formules i tot, i vaig desistir, i vaig dir, doncs au ja s'ha acabat.

Ara però, amb la "informatització del ranking" es molt fàcil fer els càlculs del punts de fet, si aneu a visualitzar les marques de cada soci, veureu que ja surten, amb el coeficient d'edat aplicat.

El problema es que s'hauria de "comprovar" el tema reglamentació, ho explicare amb exemples reals.

Que pasa amb els Veterans que fan el 110 tanques? La referencia es el record del club absolut, i ells tenen les tanques més baixes, a més a més ja se'ls hi aplica el coeficient de veterà.

I els juvenils? Amb les tanques 2 punts per sota de les absolutes?

Només haurien de puntuar proves absolutes? O com ho fem? Opineu!

Ep! Si vols respondre al missatge, has d'identificar-te