Fòrum CAT

Didac ho ha escrit

Ja tenim la pista remodelada!

Avui hem estat explorant les pistes, encara no hi hem entrenat, doncs avui rodatge extern + gimnàs que per cert, és una sauna, però ja en parlarem algun altre dia del gimnàs ...

Avui el diari digital Tarragona21.cat que per cert, s'ha apropiat "aÅ€legalment" d'una fotografia nostra, publica que el proper dijous 26 hi haurà jornada de portes obertes a Camp Clar.

Cito l'última part de la notícia

 

La Conselleria d’Esports ha destinat prop de 200.000 € per arreglar la pista d’atletisme de 400 m i 8 carrers. La intervenció ha constat de la instal·lació de nou tartan, el material sintètic del que està feta la pista i la repintada dels 8 carrers, a més de la resta d’elements que es troben a l’interior del circuit com el salt d’alçada i el d’allargada i l’adequació dels vestidors.

Començaré pel final, per que sóc així de "xulu".

L'adequació dels vestidors, almenys el d'homes, s'ha limitat a pintar les parets i els penja-robes, així com les canonades de la dutxa, i un misteriós rectangles gris en una paret.

Pel que fa a la Pista, rellueix el tartan nou, amb totes les línies pintades (ara no recordo si han canviat la corda) fins i tot, han afegit tartan entre el carrer u i la zona de llargada de la recta, que abans no ho era. El tacte es bo als peus, ara no caigueu, que rascada bona us emportareu.

En general correcte, però quan arribem a la zona on hi havia els pedaços, els forats anteriors, es veu com el tartan nou es una capa a sobre de l'anterior, i queden marcats els anteriors pedaços, total, que el terreny en aquelles parts està irregular, i a saber com es comportarà de nou amb el temps.

Valoració final, un nyap de 200.000€, segons diuen.

Aquesta es la meva opinió, els meus companys diran la seva!

Ep! Si vols respondre al missatge, has d'identificar-te