Fòrum CAT

Didac ho ha escrit

Tarragona no és España?

Deixant de banda els sentiments i les idees polítiques que poden sorgir de si Tarragona pertany a España o no, us explico quelcom que almenys a mi, m'ha fet gràcia.

Com sabeu el proper dissabte organitzem la Tetratló de Santa Tecla, en la que també hi ha una edició per a nens, doncs des de el Club em intentat ficar-nos en contacte amb empreses, multinacionals ... per si volien coÅ€laborar d'alguna manera.

La resposta més entretinguda ha estat de part de "Kellog's España", sí, aquesta que té una planta a Valls. El correu no va funcionar, i per telèfon tampoc han estat gaire amables, us deixo una captura de pantalla de l'intercanvi de correus.

Jo no se si es que han confós el Català amb Portuguès, o que es pensen que Camp Clar Tarragona està a Portugal, o que simplement hem d'esperar per un "Kellog's Catalunya"

Com us he dit, les relacions telefòniques tampoc han solucionat gaire cosa, suposo que faria falta tenir un contacte més directe per aquestes qüestions.

Cal dir que els de la Coca-Cola (Cobega Tarragona) un dels coŀlaboradors de la Tetratlo el tracte rebut per la seva banda ha estat infinitament millor.

Ep! Si vols respondre al missatge, has d'identificar-te