Fòrum CAT

Didac ho ha escrit

ARECAT de la nova web

Hola a tothom, com suposo que heu pogut veure la pàgina nova està en marxa.

Aniré obrint fils al fòrum per fer una mica d'explicació del funcionament i per a que pregunteu dubtes.

Primer amb el ARECAT, que el trobareu al tauler d'usuari. 

Hi ha un menu lateral, icones a l'esquerre, que es el menu de la web, i a la part superior un "Tauler" amb diferents opcions per als usuaris i socis, allà trobareu el ARECAT i les seves seccions. 

Un cop es trobeu dins d'alguna de les seccions, apareixerà un menu superior fixe per a facilitar-vos la navegació.

Les diferents seccions:

Nou entrenament - Formulari per guardar els entrenaments, podeu especificar la duració ficant l'hora d'inici i de final. Recordeu d'indicar el tipus d'entrenament, teniu moltes opcions, esperem que totes us serveixin, podeu proposar noves categories, de moment podeu fer servir "Altres" si teniu dubtes d'on ficar algun entrenament. Les sensacions només les podreu veure vosaltres, i el vostre entrenador encara que l'entrenament sigui públic.

Els meus entrenaments - Pàgina amb un calendari, on podreu veure visualment de forma ràpida els vostres entrenaments del mes actual, també teniu un resum, de la setmana on esteu, el mes seleccionat i la temporada del mes seleccionat. (Falta implementar exportar les dades per si les voleu descarregar)

El teu grup - Podràs veure els entrenaments dels teus companys de grup (només els públics) i els últims comentaris d'entrenaments. (Els entrenadors podran veure tots els entrenaments del seu grup, i veuran ràpidament, si han comentat o no ja un dels entrenaments)

Descarregar entrenaments - Aquí teniu els entrenaments que aniran pujant els vostres entrenadors, heu d'escollir la temporada que voleu visualitzar i simple click per a descarregar-lo. Per defecte, es visualitza la temporada oficial federada segons el dia en que esteu, però ho podeu canviar al menú en el seleccionable.

Enviar entrenament - NOMÉS ENTRENADORS: Els entrenadors, disposeu d'un formulari on penjar l'entrenament, assegureu-vos d'indicar la temporada correcta, teniu un seleccionable en el formulari. Sempre us sortirà també informació de l'últim entrenament penjat a la web, per que tingueu una ràpida referència.
S'han afegit dos camps més, a més d'indicar el número d'entrenament hi ha la opció de ficar el primer dia i el últim dia d'entrenament, així tenim més informació de si l'entrenament que es descarrega és mensual, setmanal, trimestral ...

Tal com teníeu abans, podeu adjuntar un missatge, que s'enviarà per correu al penjar l'entrenament als atletes del vostre grup.

Esborrar entrenaments - Quan aneu a la secció de descàrrega d'entrenaments, els entrenadors tindreu un icona d'una paperera que fent click us permetrà esborrar l'entrenament.

 

Ep! Si vols respondre al missatge, has d'identificar-te