Fòrum CAT

Didac ho ha escrit

Assemblea de Socis 29 març 2008

Bé, com molts ja sabeu, ahir dissabte es va celebrar la primera assemblea de socis des de la constitució de la nova junta amb l'assistència de al voltant un 20% dels socis de l'entitat (millor dic les dades amb percentatges per no esgarrifar a ningú :P)

Voldria com a Secretari deixar constància de certs temes que es van tractar en l'assemblea, i si m'he deixat alguna cosa, simplement responeu al missatge.


i) Vam parlar de la situació econòmica actual, on la nova junta s'ha encarregat des de inicis del present any.
ii) Es van parlar de noves idees tals com:
- Millorar les relacions amb el patronat d'esports, ara que també hi ha hagut canvis allà
- Tenint la lliga aprop, mirar d'organitzar la segona jornada de lliga a Camp Clar
- Organitzar algun que altre esdeveniment esportiu a part de la tetratló, entre els assistents va sortir alguna idea
- Fomentar d'alguna forma la promoció de l'atletisme a Tarragona, per tal de que els joves, que es formen, tinguin la possibilitat de seguir representant Tarragona i no hagin de marxar a clubs de fora. D'això també van sortir idees entre als assistents.
- Barems d'ajudes als atletes segons resultats aconseguits, donant especial importància la Lliga de Clubs
- Realització de nous xandalls
- Reactivar el tema d'esponsors

En l'apartat final es va voler recordar als socis, que tot el que sigui amics/familiars que portem a provar això de l'atletisme, tenen una, dues setmanes per a que ho provin i a partir d'ençà s'han de fer socis, sino, creiem que es un malgast de temps per als entrenadors que planifiquen i assessoren el seu entrenament. A més a més des de el Patronat s'ha informat que ficaran l'acces de forma telemàtica, per tant hauràn d'estar informats de les altes/baixes de socis i si no ho són no podran accedir al recinte.

Ep! Si vols respondre al missatge, has d'identificar-te