Campionat de Catalunya B de Pista Coberta femení

Imatge de Álex López Vila
Álex López Vila 20 Jan 2014
Whatsapp

L’equip sénior femení del Club Atletisme Tarragona va assolir aquest dissabte un excel.lent 7è lloc en el Campionat de Catalunya de pista coberta B, disputat a la pista coberta de Sabadell.

Un equip molt jove va representar amb molts mèrits l’atletisme tarragoní, en dura lluita amb altres set equips, per assolir alguna de les dues primeres posicions, que donaven dret a l’ascens a la categoria A. Fantàstica actuació de l’equip tarragoní, tenint en compte que una de les proves, el 1.500, ha quedat sense participació per part de “les liles” per lesió a última hora de Mireia Molné.

La jornada va començar amb la disputa del triple salt, en el que Montse Guinovart era setena, amb un millor salt de 9.44 metres. Simultàniament, Alícia Vázquez era sisena en el salt amb perxa, en aconseguir superar el llistó a una alçada de 2.40 metres, marca personal.

Les proves següents permetien a l’equip tarragoní acumular un bon grapat de punts per mantenir-se en la lluita per la quarta posició. Sílvia Gutiérrez s’imposava amb claredat i força a la prova dels 60 metres tanques, amb un excel.lent registre de 9.29, mentre que Marina Tibau era segona en el llançament de pes, amb un millor tir de 10.20 metres.

La quarta posició de Núria Torredemé en els 60 metres llisos, amb un bon registre de 8.33, permetien a l’equip tarragoní mantenir-se en posicions capdavanteres.

En el salt de llargada, Mireia López, la més jove de l’equip (13 anys) assolia una treballada sisena posició amb un millor salt de 4.16 metres, mentre que la vallenca Júlia Ollé quatllava una bona cursa en progressió en els 3.000 metres llisos, per acabar en cinquena posició, amb un temps de 11.40.09, a prop de la seva marca personal. Mentretant, Maria Àlvarez era quarta en el salt d’alçada amb un millor salt de 1,50 metres, gràcies a un concurs perfecte sense cap nul fins a l’alçada de 1,55m, que no va superar per ben poc.

Les proves de velocitat permetien a l’equip tarragoní mantenir-se a prop dels primers llocs. Helena Ríos feia una cursa molt sòlida per acabar en cinquena posició en els 400 metres llisos, amb un temps de 1.05.17, mentre que Anna Solé era sisena en els 200 metres, amb un temps de 27.21.

En una prova ben diferent de les que participa habitualment, els 800 metres, Blanca Tortajada mostrava un encomiable grau de compromís i esperit de lluita, finalitzant setena amb una excel.lent marca de 3.04.15