Excel•lents resultats de Jorge de Andrés i de Pedro Ortega a la Marató d'Empúries

Imatge de Álex López Vila
Álex López Vila 05 May 2014

Aquest diumenge s’ha disputat la Marató d’Empúries, Campionat de Catalunya-L’Escala-Costa Brava i dos atletes del Club Atletisme Tarragona han estat presents. La marató d’Empúries és una marató senzilla on any darrere any es va consolidant dins del circuit de curses de ruta del nostre país. Es fan dues voltes a un mateix circuit, una bona part dins del circuit urbà de l’Escala i la sortida i arribada son a les ruïnes d’Empúries. El recorregut no és fàcil, amb constants pujades i baixades, i enguany li hem de sumar la tramuntana que bufava, encara que menys que dies enrere.

Pedro Ortega arribava en bones sensacions a L’Escala, ja que portava un bon ritme d’entrenaments però no es va trobar a gust al llarg de la cursa, ja que en un moment donat, sense previ avís va començar a patir molèsties musculars que van repercutir a la seva lleugera petjada. El va acompanyar durant la cursa el Jorge de Andrés que, gràcies a la seva veterania, va saber assolir un bon ritme de cursa mantenint-se en els llocs capdavanters. Finalment, Jorge i Pedro van entrar junts acabant 5è i 6è, respectivament, aturant el crono a les 2 hores 46’34’’. La victòria va ser per David Guiamet, del Slop. Cat. Sabadell, que va fer un temps de 2 hores 34’43’’.

Per categories, Jorge de Andrés ha estat el guanyador a la categoria M-40 i Pedro Ortega subcampió a la categoria M-35.

Cal destacar la victòria a la categoria femenina de Mireia Sosa del CA Runners Tarragona (3 horas 07’07’’).