Mireia López finalista als Campionats d'Espanya cadet

Imatge de Lluís Vázquez Vilamajo
Lluís Vázquez Vilamajo 30 Jun 2014
Whatsapp

L'atleta del Club Atletisme Tarragona Mireia López va assolir una brillant vuitena posició final en la prova dels 100 metres tanques del Campionat d'Espanya cadet que s'ha disputat aquest diumenge a l'Estadio Iberoamericano de Huelva.

Mireia aconseguia el pas a la final diumenge pel matí en la tercera semifinal, en la què realitzava una cursa de menys a més i remuntava posicions fins acabar tercera amb una gran marca de 15.35 segons.

En la final de la tarda, l'atleta entrenada per Ferran Tortosa feia una sortida lenta i que li impedia recuperar la distància amb les seves rivals, finalitzant vuitena amb un temps de 15.86 segons. Mireia aconseguia situar-se brillantment en posició de finalista en el seu primer any de cadet, acumulant una experiència molt valuosa que segur li servirà per l'any vinent. Amb aquest magnífic resultat, Mireia tanca un any excepcional, en el què s'ha proclamat campiona de Catalunya a l'aire lliure de 100 metres tanques i llançament de javelina, ha estat tercera al Català de combinades, ha debutat amb la selecció catalana en el campionat d'Espanya de Federacions Autonòmiques i ha aconseguit situar-se entre les deu primeres del ranking estatal en la prova dels 100 metres tanques.