Èxit de participació i organització del XXè Cros de Sant Pau

Imatge de Lluís Vázquez Vilamajo
Lluís Vázquez Vilamajo 18 Dec 2014
Whatsapp

Aquest diumenge es va disputar una nova edició, i ja en van vint, del Cros del Col.legi Sant Pau Apòstol, que va estar marcada per una gran participació, de fins a 578 atletes de totes les edats, en el què es pot catalogar de gran èxit, donada la coincidència amb altres curses a la ciutat i comarca el mateix diumenge.

Els atletes de l'Escola CAT i del propi CAT van copsar un any més un gran nombre de places d'honor. A destacar sobre tot les victòries de Diana Garcia (4 anys) en la cursa per a atletes mini femenins, de Lluc Subirós (7 anys) en la cursa prebenjamí masculí, seguit de molt a prop per en Joan Sinfreu, de l'Àlex Garcia i la Natàlia Sánchez (ambdós de 8 anys) en la cursa benjamí, cursa en la que la Laia Aldave i la Unaisa Guijarro van pujar també al podi i del Pol Aixalà (10 anys) en la cursa aleví.

Un dels fets més rellevants del dia fou la cursa infantil femení, en la què les tres atletes del CAT Sira Bo, Marta Ros i Mar Vázquez van decidir no disputar-se la victòria i van entrar alhora, agafades de la mà, en un gest espontani que va posar de relleu que tenen clar que la competició no és el més important, en una lliçó que no hauríem d'oblidar mai, especialment els pares (el primer el què suscriu).

En la cursa infantil masculí l'Aleix Lago era tercer, mentre que en les curses dels més grans, victòries molt merescudes de Gerard Parera i Marta Targa en categoria cadet, i de l'Helena Ríos en la cursa absoluta, seguida de la Ilda Tomas, mentre que  Xavier Ros era tercer entre els homes.