Marina Tibau, bronze al Català promesa indoor

Imatge de Lluís Vázquez Vilamajo
Lluís Vázquez Vilamajo 25 Jan 2015
Whatsapp

L'atleta del Club Atletisme Tarragona ha assolit una brillant medalla de bronze en la prova de llançament de pes del Campionat de Catalunya promesa de pista coberta que s'ha disputat aquest diumenge a Sabadell. Tibau ha realitzat un concurs molt regular, amb tres llançaments per sobre dels 10 metres i els altres tres molt a prop d'aquesta marca. La tarragonina ha realitzat un millor tir de 10.68 metres que l'han situat tercera, en una prova dominada per Andrea Alarcón (AA Catalunya), guanyadora amb un millor tir de 11 metres, i en la què Blanca Tortajada ha estat setena, amb una marca de 7.44 metres.

Tortajada ha participat també en la prova dels 60 metres llisos, en la que no ha pogut classficar-se per la final en ser sisena de la seva semifinal, amb un temps de 8.96 segons. Marta Font ha finalitzat també sisena en l'altra semifinal d'aquesta prova, amb un temps de 8.71 segons, que tampoc l'han permès passar a la final.

Font ha participat també en la prova dels 200 metres llisos, en la què ha assolit una marca de 28.14 segons i ha finalitzat tercera de la seva semifinal, quedant-se a quatre dècimes de la final.