Cinc atletes de l'ECAT entre els millors al Campionat de Catalunya de combinades

Imatge de Lluís Vázquez Vilamajo
Lluís Vázquez Vilamajo 08 Mar 2015
Whatsapp

Un total de cinc atletes de l'Escola del Club Atletisme Tarragona han competit aquest cap de setmana entre els millors en el Campionat de Catalunya de proves combinades de pista coberta de categories infantil i cadet, que s'ha disputat a Sabadell. Bernat Verdú (11è infantil), Berta Sánchez (9ena infantil), Mar Vázquez (10ena infantil), Javier Almale (10è cadet) i Mireia López (11ena cadet) han competit de manera excel.lent, junt amb l'equip de relleu 4x200 juvenil femení, que no ha pogut assolir el pas a la final tot i realitzar una magnífica cursa.

Bernat Verdú era onzè amb 1.131 punts en la tetratló infantil, durant la qual destacava especialment en els 60 metres llisos, amb 8,36 segons, i el salt d'alçada, amb 1,36 metres.

En la tetratló infantil femenina Berta Sánchez era novena amb 1.625 punts, seguida a tan sols deu punts per la Mar Vázquez, desena. La Berta aconseguia una magnífica marca de 10,93 en els 60 metres tanques, mentre que la Mar assolia marca personal en el salt d'alçada (1,34 metres) i el llançament de pes (7,79 metres).

Javier Almale iniciava de forma sensacional la seva participació en l'hexatló cadet, en finalitzar tercer en els 60 metres llisos amb un temps de 7,57 segons, marca personal. Javier completava la combinada de forma molt regular, per acabar amb una puntuació de 2.805 punts, superant en tres-cents punts la seva anterior marca.

Mireia López no tenia tanta sort, i començava la pentathló cadet de la pitjor manera, ja que era desqualificada en la prova dels 60 metres tanques per tirar una de les tanques amb les mans, tractant d'evitar la caiguda després de donar-se un cop al genoll en una de les tanques precedents. Tot i l'ensurt, la Mireia treia tot el seu excel.lent caràcter competitiu i es sobreposava a l'adversitat, completant la resta de proves amb excel.lents resultats, com ho demostren els excel.lents 4,90 metres assolits en el salt de llargada. Mireia finalitzava onzena amb 1.919 punts.

Durant la jornada de diumenge es disputava també el Campionat de Catalunya de relleus juvenils 4x200, prova en la què l'equip tarragoní presentava un relleu força competitiu, integrat per Maria Martin, Andrea López, Iris Cherta i Alícia Vázquez. Les pupiles d'en Ferran Tortosa quallaven una cursa sensacional en la seva semifinal, amb excel.lents entregues del testimoni, en la què assolien una marca de 1.54.63, quedant-se a poc més de tres segons de passar a la final.