1r cros de la temporada: Santa Coloma de Farners

Imatge de Blanca Tortajada Pinto
Blanca Tortajada Pinto 02 Nov 2015

Aquest diumenge s’ha disputat el Cros de Santa Coloma de Farners, primer cros del circuit català de cros. En aquest hi van participar 4 atletes del nostre club.

Els primers en fer-ho van ser els cadets masculins, entre els quals estaven Dídac Safont (31è), Aleix Lago (32è) i Daniel Romeu (68è), que debutava amb la samarreta del CAT.

En acabar la cursa cadet, era el torn dels juvenils. Gerard Parera finalitzava la cursa en 47ena posició.

Destacar el gran paper que van realitzar els nostres atletes, ja que s’enfrontaven als millors atletes catalans de l’especialitat i a un gran nombre de rivals. En totes dues curses hi van prendre part al voltant de 80 atletes d’arreu de Catalunya.

Aquesta gran experiència del diumenge es podrà repetir el proper 15 de novembre a Mataró. Us hi esperem!