El fred no impedeix bons resultats al Cros El Roquissar - Altafulla

Imatge de Blanca Tortajada Pinto
Blanca Tortajada Pinto 23 Nov 2015
Whatsapp

Aquest diumenge es va disputar el 6è Cros El Roquissar - Altafulla. Tot i el fred, una bona representació de l’escola va prendre part a la sortida de les diferents curses.

Els primers en començar van ser els infantils. En la cursa masculina van prendre part Rubén Mellaerts, 12è, Víctor i David; i en la femenina, Carla González, que finalitzà en una brillant 3a posició, Paula, Laura Yan, Irene, Clàudia, Lucia, Marina i Paula.

Tot seguit, era el torn dels alevins. En la cursa masculina hi van participar Pol Aixalà, 8è, Isaac, Pol, Daniel, Oriol, Hugo, Egoitz, Marc i Óscar. Pel que fa a les noies, Cristina Iniesta pujava al 3r calaix del podi, qui va estar acompanyada durant la cursa per Laia, Natàlia, Aina, Lara, Martina, Èlia, Cristina, Lucia, Berta, Ariadna i Iris.

En les curses benjamines hi va haver representació lila al podi en totes elles. Alex Garcia guanyava la cursa masculina del 2006 i Erika Díez era 3a en la femenina; mentre que Joan Sinfreu i Lluc Subirós feien doblet en la masculina del 2007 i Carla Castellví pujava al 2n calaix del podi en la femenina. A més, prenien part a la sortida Oriol, Gerard i Eric en la masculina del 2006; Júlia, Alba, Jana i Elora en la femenina del 2006; Marcos, Unai, Joan, Ferran, Íñigo i David en la masculina del 2007; i Luana i Sílvia en la femenina del 2007.

Pel que fa als prebenjamins, Ot Pego era 3r en la cursa masculina del 2008. Amb ell van córrer Aleix, Miguel, Pau, Jofre, Sergi i Izan. I en la femenina corrien Andrea Molina, que pujava al 2n calaix del podi, Ariadna, Alícia i Judit. En les curses del 2009 hi van participar Marc Suárez, 15è, Raul Marius, Jeroni, Guifré i Nil en la masculina; i Lola Montañés, que finalitzà a cursa fregant el podi, Clara, Abril i Alba en la femenina.

En les curses dels minis van córrer Pablo Jiménez, 14è, Efrem i Leo en la masculina del 2010; i en la femenina, Diana Garcia, que va creuar la línia de meta en una brillant 3a posició. I per últim, era el torn dels més petits, on Rubén León, 5è, Marçal, Mateo i Pol lluïen el lila en la cursa masculina; i Lara Garcia, 21ena, en la femenina.

En total, 83 nens i nenes de l’ECAT ens van fer gaudir d’una gran jornada d’atletisme.