Esforç i superació en el Cros de Perafort, un dels més durs de la lliga comarcal

Imatge de Blanca Tortajada Pinto
Blanca Tortajada Pinto 29 Feb 2016
Whatsapp

Aquest diumenge es va disputar el III Cros solidari de l’Escola Josep Veciana de Perafort, últim cros puntuable de la lliga comarcal de crossos i un dels crossos més durs de la lliga. Els atletes de l’escola del CAT van demostrar, una vegada més, el seu esforç durant la competició, deixant petjada lila pels carrers i camps de Perafort.

En la categoria infantil, Carla González finalitzava en 2a posició i Dídac Safont, en 3a. Marta i Paula també aconseguien acabar la cursa.

En la categoria aleví, en les curses del 2004, Leire Domínguez entrava en 3a posició i Pol Aixalà, en 4a, en un final molt ajustat en el qual 3 nois van entrar junts a meta lluitant per posicions de podi. Pel que fa a les del 2005, Natàlia Sánchez finalitzava en una magnífica 2a posició i Pol Mascarell era 5è. Lucía, Isaac, Óscar, Lara, Laia, Aina, Cristina i Olívia finalitzaven també.

Respecte a la categoria benjamí, Victor Penadés entrava 2n a meta i Erika Díez era 5ena en les del 2006; i, en les del 2007, Joan Sinfreu i Lluc Subirós repetien doblet una vegada més, sent primer i segon respectivament, i Sílvia Vicente era 6ena. Junt amb ells van córrer Marcos, Joan, Íñigo, Guillem, David, Luana i Lucía.

En la categoria prebenjamí, en les curses del 2008, Guillem Ferran guanyava la cursa, mentre que Ot Pego era 3r i Andrea Molina, 2a. I en les del 2009, Jeroni Flores i Lola Montañés pujaven al 3r calaix del podi. Destacar el bon paper també de Miguel, Ariadna, Laura, Abril, Patrícia i Alba.

En les últimes curses de la jornada, les dels minis, Clàudia Sánchez guanyava i Pablo Jiménez era 10è en les del 2010, i Rubén León era 3r i Abril Barberà entrava en 6ena posició en les del 2011-12. També van córrer Efrem, Leo, Mateo i Pol.

I en les curses populars, Fernando Flores guanyava la masculina i Maribel Vallvé entrava en 9ena posició en la femenina.