Jan Sans, brillant campió d'Espanya júnior de 60 metres tanques

Imatge de Lluís Vázquez Vilamajo
Lluís Vázquez Vilamajo 20 Mar 2016
Whatsapp

L'atleta del Club Atletisme Tarragona Jan Sans Riola s'ha proclamat brillant campió d'Espanya júnior aquest diumenge en la prova dels 60 metres tanques, en el marc del 43è Campionat d'Espanya de la categoria de pista coberta, disputat a la Pista Coberta de Sabadell. Jan s'ha imposat amb claredat a tots els seus rivals, en una final en la què ha rebaixat la seva marca personal fins als 7.86 segons. Amb aquesta marca, l'atleta entrenat per en Ferran Tortosa es reafirma en la quarta posició del rànquing estatal de tots els temps en la prova dels 60 metres tanques júnior.

Jan Sans ha completat així un excel.lent participació en el Campionat d'Espanya, en el què ha dominat amb molta claredat tant les sèries eliminatòries de dissabte, en les què s'imposava amb un temps de 8.09, com en les semifinals de diumenge matí, en les que també s'imposava, amb 7.93. En la final, Jan es situava primer en la primera tanca, posició que ja no abandonaria fins la línia d'arribada, imposant-se a Alejandro Romero (Cuevas de Nerja), segon amb 8.17 segons, i Marc Gale (Cornellà At.), tercer amb 8.20 segons.

Amb aquest triomf, Sans tanca una excel.lent temporada de pista coberta, en la què s'ha proclamat campió d'Espanya i de Catalunya dels 60 metres tanques de la categoria júnior, i es presenta amb les millors perspectives a la temporada d'aire lliure que comença en breu.