Dos equips benjamins a la final del Campionat de Catalunya de relleus

Imatge de Blanca Tortajada Pinto
Blanca Tortajada Pinto 18 Apr 2016
Whatsapp

Aquest dissabte es va disputar la fase prèvia del Campionat de Catalunya de relleus benjamí a Castellar del Vallès. L’ECAT hi va estar representada per 4 equips, dos de masculins i dos de femenins, dels quals un de cada va aconseguir classificar-se per a la jornada final que es disputarà a Tarragona el 14 de maig.

El primer equip en aconseguir el pas a la final va ser el format per Unai Ortiz de Landázuri, Joan Sinfreu, Guillem Ferran i Lluc Subirós, que amb un temps de 37.5 segons, van aconseguir classificar-se amb la millor marca d’entre tots els equips participants. El segon equip representant de l’escola era el format per Pau Rozas, Miguel Reyes, Joan Martorell i Ot Pego, que tot i que 3 dels atletes són de primer any, van aconseguir un brillant temps de 41.1 segons, entrant en 4a posició de la seva sèrie.

El segon equip en classificar-se va ser el format per Andrea Molina, Carla Castellví, Luana Izaga i Sílvia Vicente, que guanyaven la seva sèrie amb un temps de 40.0 segons, i aconseguien el 4t millor temps en la classificació final. També participava l’equip integrat per Lucía Martínez, Xènia Antillach, Raquel Mestre i Ariadna Puche, les quals entraven en 2a posició de la seva sèrie amb un temps de 45.0 segons i amb uns molt bons canvis de posta.