7 cadets classificats per a la final del Campionat de Catalunya

Imatge de Blanca Tortajada Pinto
Blanca Tortajada Pinto 13 Jun 2016

Aquest diumenge es va disputar la jornada prèvia del Campionat de Catalunya cadet a les pistes de Gavà. En aquesta jornada hi van prendre part 14 atletes de l’escola, 7 dels quals van aconseguir classificar-se per a la jornada final d’aquest campionat.

Van aconseguir el pas a la final Mario Sánchez als 100 metres llisos (11.82 s) i als 100 metres tanques (16.94 s), Bernat Verdú als 100 metres tanques (15.24 s) i als 300 metres tanques (43.73 s), Aleix Lago, Sira Bo i Marta Ros als 1500 m obstacles (5:07.11 min, 5:53.67 min i 6:00.28 min, respectivament), Berta Sánchez al salt amb perxa (2,55 m) i Montserrat Montañés al llançament de pes (11,98 m) i al llançament de martell (47,50 m), assolint, en ambdues proves, la primera posició amb un ampli marge.

Tot i que no van aconseguir classificar-se per a la final, també van deixar-ho tot a la pista Pep Aldave als 100 metres tanques (17.98 s), Berta Pardines als 600 metres llisos (1:57.34), Mar Vázquez als 100 metres tanques (17.80 s) i al salt de llargada (4,71 m), Paula Rovira també al salt de llargada (4,66 m), Laura Mascarell als 300 metres tanques (55.33 s) i als 3.000 metres marxa, prova en la que es va veure obligada a abandonar per molèsties físiques, quan estava rebaixant àmpliament la seva marca personal, Inés Delgado al salt d’alçada (1,36 m) i Marina Pelicano al llançament de martell (24,06 m).

La jornada final es disputarà el diumenge dia 26 de juny, a l'Estadi Moisés Llopart de El Prat de Llobregat, en jornada de matí i tarda.