La vella guàrdia no perd pistonada

Imatge de Lluís Vázquez Vilamajo
Lluís Vázquez Vilamajo 23 Oct 2016
Whatsapp

Els veterans del Club Atletisme Tarragona segueixen assolint sensacionals resultats, allà on competeixen. Aquest cap de setmana ha estat el torn dels fondistes, en les curses dels 5 i 10 km de Reus, en les què en José Francisco Garcia Navarrete, en Joan Bardina, en Jorge De Andrés i la Patrícia Del Campo han tornat a demostrar que l'edat no és cap obstacle per seguir competint al màxim nivell i obtenir excel.lents resultats.

La millor actuació corria a càrrec de l'incombustible Jorge De Andrés, qui finalitzava quart absolut i primer de la seva categoria en la cursa dels 10 km, en la què aturava el cronòmetre en 34 minuts i 34 segons.

En la cursa dels 5 km, en Garcia Navarrete, el nostre Nene, ha finalitzat en una excel.lent cinquena posició absoluta i primer de la seva categoria, en aturar el cronòmetre ens uns excel.lents 19 minuts i 45 segons, demostrant que, tot i els seus 49 anys, es pot seguir baixant de quatre minuts al quilòmetre quan hi ha ilusió i entrenament.

També en Joan Bardina, el nostre President, ha demostrat que segueix gaudint de bones cames per a distàncies llargues, ja que ha finalitzat vuitè absolut i segon de la seva categoria en els 5 km, amb un temps de 20 minuts i 47 segons.

Per la seva banda, la Patrícia del Campo, tot i els problemes físics que l'han afectat en els darrers mesos, ha realitzat també una excel.lent cursa, finalitzant sisena entre les noies, i primera de la seva categoria, en els 5 km, amb un gran registre de 25 minuts i 8 segons.