4 equips de l’ECAT a la prèvia del català de relleus – Mario Sánchez, mínima d’Espanya

Imatge de Blanca Tortajada Pinto
Blanca Tortajada Pinto 11 Feb 2017
Whatsapp

Aquest dissabte s’ha disputat a Sabadell la prèvia del Campionat de Catalunya de pista coberta de relleus en categoria infantil i cadet, en la qual l’Escola ha estat representada per quatre equips, un de masculí i un de femení de cada categoria.

En categoria infantil, l’equip masculí, integrat per Pol Aixalà, Pol Mascarell, Egoitz Pedrol i Hugo Saiz, tot i realitzar una gran cursa i finalitzar en 4a posició de la seva sèrie, no s’han pogut classificar per a la jornada final. Menys sort han tingut les noies, L. Marimón, Martina Pomes, Natàlia Sánchez i Aina Tomàs, que han estat desqualificades en caure’ls-hi el testimoni a 5 metres de meta.

I en categoria cadet, l’equip masculí format per Edgar José, Mario Sánchez, Bernat Verdú i Aleix Lago han entrat en 3a posició de la seva sèrie; i el femení, integrat per Laura Mascarell, Mar Vázquez, Clàudia Mir i Laura Yan Solé, han finalitzat 2es de la seva sèrie. Ambdós equips no s’han pogut classificar per a la jornada final, tot i realitzar una gran cursa amb molts bons canvis de posta. A més, els dos equips cadets han marcat dos nous rècords de clubs en el 4x200 cadet, aturant el cronòmetre en 1:43.05 min els nois i en 1:55.73 les noies.

 

En la mateixa jornada, es disputava també un control cadet, en el qual Mario Sánchez ha aconseguit la mínima per participar al Campionat d’Espanya de pista coberta en els 60 mll. Mario ha rebaixat la seva marca personal fins als 7.58 segons, que li donen el bitllet per poder participar en el que serà el seu primer campionat a nivell estatal.