Dos ors, una plata i dos bronzes per als atletes de l’ECAT al Campionat de Catalunya

Imatge de Blanca Tortajada Pinto
Blanca Tortajada Pinto 12 Jun 2017

Els atletes de l’Escola del Club Atletisme Tarragona, en el marc del Campionat de Catalunya de promoció celebrat aquest dissabte a Castellar del Vallès, s’han adjudicat dues medalles d’or, una de plata i dues de bronze. Els autors de les medalles d’or van ser la infantil L. Marimón als 220 mt, que va aturar el cronòmetre en uns estratosfèrics 34.19 segons que li suposaven una nova marca personal, i que a més, va aconseguir també una medalla de bronze en el triple salt, amb una marca de 10,43 m, amb la mateixa marca que la segona classificada, i el benjamí Guillem Ferran en els 60 mll amb una magnífica marca personal de 9.20 segons, qui a més, va quedar en 4a posició al salt de llargada amb una gran marca de 3,80 m, a tan sols 3 cm del bronze. La medalla de plata se la va endur el benjamí Víctor Jiménez en el salt d’alçada, en superar el llistó en els 1,15 m, també marca personal. I l’altre medalla de bronze, la va aconseguir l’alevina Júlia Suárez als 2000 m marxa, amb un temps de 11:15.03 minuts, quedant-se molt a prop de la seva marca personal i realitzant una gran cursa de menys a més.

En aquest campionat també hi van competir a un grandíssim nivell els benjamins Miguel Reyes, que finalitzà en 11a posició als 1000 m marxa amb una marca de 7:06.18 minuts i Quimey Izaga, qui participava en la mateixa prova que Miguel, però que malauradament va ser desqualificat per acumulació d’avisos tot i haver finalitzat en 2a posició.

Per part dels alevins, Joan Sinfreu finalitzava en una més que meritòria 4a posició en el salt d’alçada, que tot i superar el llistó en uns impressionants 1,35 m, el que li suposa una nova marca personal, no li va ser suficient com per poder pujar al podi; i Lluc Subirós finalitzava en 5a posició al llançament de pilota, en enviar l’artefacte per damunt de la seva marca personal fins als 31,33 m i en 9a al salt de llargada, igualant la seva marca personal (3,98 m).

Entre els infantils, es van assolir tres 7es posicions, que van anar a càrrec de Martina Pomes als 80 mll, aturant el cronòmetre en 11.36 s, Natàlia Sánchez als 220 mt amb una molt bona marca de 36.98 s i de Laia Aldave al llançament de pes assolint una nova marca personal de 9,20 m, qui a més, també era 11a en els 220 mt (37.66 s); dues 9es posicions, aconseguides per Pol Aixalà als 220 mt, que amb 34.36 s es quedava a tan sols 5 centèsimes de poder disputar la final, i per Óscar Bartolomé al llançament de pes, enviant l’artefacte fins als 7,52 metres; una 10 posició d’Oriol Aldave al llançament de martell (19,37 metres); i una 12a posició de Cristina Iniesta als 1000 mll (3:45.66 minuts).