3 equips a la prèvia del català de relleus de pista coberta

BlancaT

Aquest dissabte es disputava la jornada prèvia del Campionat de Catalunya de pista coberta de relleus en categoria sub16 i sub14, en el qual l’ECAT va estar ben representat per 3 equips.

L’equip sub14 femení, integrat per Martina Pomes, Natàlia Sánchez, Aina Tomàs i Laia Aldave, creuava la meta en 2a posició de la seva semifinal amb un temps de 1:57.42 minuts en els 4x200 metres, que tot i ser una molt bona marca, no els va permetre passar a la jornada final, sent el primer equip en quedar-se fora d’aquesta desitjada final.

En categoria sub16, es presentaven tant equip femení com masculí, i en aquest cas, es atletes disputaven un 4x300 metres. L’equip femení, format per Leire Domínguez, L. Marimón, Clàudia Mir i Laura Yan Solé, finalitzava 3r de la seva semifinal amb un temps de 3:02.60 minuts, quedant-se a tan sols 1 segon de poder passar a la jornada final. I l’equip masculí, amb Pol Aixalà, Carlos Aranda, Pablo Ángel i Guifré de los Ríos, era 5è de la seva final aturant el cronòmetre en 2:49.13 minuts, que tampoc els permetia disputar la jornada final.

Comentaris