3 equips a la prèvia del català de relleus de pista coberta

Imatge de Blanca Tortajada Pinto
Blanca Tortajada Pinto 12 Feb 2018
Whatsapp

Aquest dissabte es disputava la jornada prèvia del Campionat de Catalunya de pista coberta de relleus en categoria sub16 i sub14, en el qual l’ECAT va estar ben representat per 3 equips.

L’equip sub14 femení, integrat per Martina Pomes, Natàlia Sánchez, Aina Tomàs i Laia Aldave, creuava la meta en 2a posició de la seva semifinal amb un temps de 1:57.42 minuts en els 4x200 metres, que tot i ser una molt bona marca, no els va permetre passar a la jornada final, sent el primer equip en quedar-se fora d’aquesta desitjada final.

En categoria sub16, es presentaven tant equip femení com masculí, i en aquest cas, es atletes disputaven un 4x300 metres. L’equip femení, format per Leire Domínguez, L. Marimón, Clàudia Mir i Laura Yan Solé, finalitzava 3r de la seva semifinal amb un temps de 3:02.60 minuts, quedant-se a tan sols 1 segon de poder passar a la jornada final. I l’equip masculí, amb Pol Aixalà, Carlos Aranda, Pablo Ángel i Guifré de los Ríos, era 5è de la seva final aturant el cronòmetre en 2:49.13 minuts, que tampoc els permetia disputar la jornada final.