Les benjamines, bronze al Campionat de Catalunya de cros

Imatge de Blanca Tortajada Pinto
Blanca Tortajada Pinto 12 Feb 2018
Whatsapp

L’equip benjamí femení va aconseguir pujar al tercer calaix del podi en el Campionat de Catalunya de cros per equips, disputat aquest diumenge a Mollerussa. Les quatre integrants de l’equip, Clara Ortiz de Landázuri, Nora Montolio, Júlia Gómez i Bruna Masdéu, van realitzar una espectacular cursa deixant-se entreveure per la part capdavantera del grup en tot moment, per acabar emportant-se una gran sorpresa en la que es veia recompensat el seu gran esforç, amb aquesta tercera plaça. L’altre equip benjamí, el masculí, format per Quimey Izaga, Eric de la Rosa, Quim Sousa, Guifré González i Ferran Blanco, també es marcaven una brillant cursa i aconseguien una més que meritòria 6a posició per equips, amb una cursa en què la dificultat residia en la llarga distància per a ella que havien de recórrer abans d’arribar a meta.
 
Els alevins també van aconseguir presentar dos equips, un de masculí i un de femení. El masculí, sent l’equip amb més membres per part de l’ECAT (Joan Sinfreu, Lluc Subirós, Pau Crespo, Joan Sousa, Unai Ortiz de Landázuri, Nacho Blanco, Joel Vicente, Miguel Reyes i Matías Costa) va aconseguir una magnífica 10a posició, en una cursa amb més de 160 atletes. I l’equip femení, format per Andrea Molina, Luana Izaga, Sílvia Vicente, Laura Expósito i Laia Baiget, finalitzava en 18a posició, finalitzant una cursa també molt dura i amb alguna pujada infernal.
 
L’últim equip lila era l’infantil femení, en el que Júlia Suárez, Èrika Díez, Cristina Reyes i Tecla Guim aconseguien acabar en una gran 14a posició per equips, que van ser les que van obrir aquesta gran jornada.
 
A nivell individual, també hi van prendre part la cadet Alexandra Rofes, qui debutava en una competició d’aquestes dimensions i va saber mantenir el nivell que havia demostrat en els crossos del consell, el juvenil Dídac Safont, que va ser l’atleta del club que més kilòmetres va recórrer, i la mini Irene de la Rosa, qui feia una brillant cursa en el circuit amb més dificultat al que s’havia enfrontat mai.