Gran actuació de les infantils al Campionat de Catalunya de Clubs

BlancaT

Aquest dissabte, en el Campionat de Catalunya de clubs sub14 de pista coberta, les atletes representants de l’ECAT han realitzat una magnífica actuació, batent, la majoria d’elles, les seves pròpies marques personals.

A primera hora del matí, era el torn de la Laia Aldave al salt de perxa, de l’Abril Llop al llançament de pes i de la Cristina Reyes al triple salt. Laia saltava per damunt dels 1,80 metres i Cristina arribava fins als 7.76 metres, mentre que Abril llançava l’artefacte fins als 6,38 metres.

Després era el torn de les dues proves de 60 metres, els llisos i les tanques. Martina corria els 60 metres tanques en 11.65 segons, mentre que Blanca Lorenzo patia una caiguda quan anava en posicions capdavanteres de la seva sèrie dels 60 metres llisos, que no li permetia acabar la cursa.

Júlia Suárez sortia amb decisió a la prova dels 2000 metres marxa, aconseguint la única victòria de la jornada amb una boníssima marca de 10:41.00 minuts.

Natàlia Sánchez finalitzava en segona posició en la prova de salt de llargada, amb un magnífic salt de 4,55 metres alhora que Laura Santos disputava la prova de salt d’alçada, en la què superava el llistó situat a 1,35 metres.

Les següents en sortir a pista eren Aina Tomàs a la rapidíssima prova dels 600 metres, amb un temps de 1:57.31 minuts, Lucía Vega als 2000 metres llisos, que aconseguia trencar la barrera dels vuit minuts i aturava el cronòmetre en 7:59.89 minuts i Lara Herrera als 1000 metres, qui sabia patir per acabar marcant uns grans 3:41.15 minuts.

I a la última prova, el relleu de 4x200 metres, Martina Pomes, Berta Pomes, Cristina Reyes i Èrika Díez sortien a defensar-se per intentar aconseguir posició de finalistes, i aturaven el cronòmetre en 2:06.78 minuts.

Al final, 9es de Catalunya havent competit totes de manera excel·lent i havent realitzat un grandíssim campionat.

Comentaris