6 atletes de l’ECAT a la final del català sub14

BlancaT

Aquest dissabte es disputava la fase prèvia del Campionat de Catalunya sub14 de pista coberta, en el qual els 8 atletes de l’Escola que havien aconseguit classificar-se per a aquesta jornada buscaven el difícil pas a la final d’aquest mateix, ja que només passaven els 12 millors atletes de cada prova.

Els sis atletes que lluitaran a la final per aconseguir la millor classificació possible i un lloc al podi, si s’escau, seran:

  • Hugo Saiz, l’únic representant masculí del club en aquest campionat, i que amb un temps de 8.53 segons als 60 metres llisos aconseguia ser un dels 12 atletes més ràpids, entrant 8è de la seva sèrie.
  • Martina Pomes, que lluitarà a la final als 60 metres llisos i al salt d’alçada, després d’aconseguir unes grans marques de 8.34 segons a la primera prova guanyant la seva sèrie i 1,41 metres a la segona prova, que era 2a empatada amb la 1a classificada.
  • Laura Santos, també al salt d’alçada, amb un gran salt d’1,33 metres, col·locant-se en 7a posició.
  • Júlia Suárez als 2000 metres marxa, en els que entrava 2a de la seva sèrie amb un temps de 10:52.26 minuts.
  • Laia Aldave, que va passa a la final en les dues proves en les que prenia part, en el salt de perxa, superant el llistó en 2,05 metres, i en el llançament de pes, enviant l’artefacte fins als 8,82 metres.
  • I Natàlia Sánchez al salt de llargada, que amb només un intent vàlid li va servir per certificar el pas a la final, arribant fins als 4,56 metres.

Natàlia també va participar al llançament de pes, però els 8,54 metres no li van ser suficients per classificar-se per a la final. Lucía Vega, qui va rebaixar la seva marca personal en 15 segons als 2000 metres llisos deixant-la en 7:44.72 minuts, tampoc va aconseguir la desitjada classificació per a la final. I Lara Herrera, que prenia part al salt de perxa, no va aconseguir superar la primera alçada.

Comentaris