6 atletes de l’ECAT a la final del català sub14

Imatge de Blanca Tortajada Pinto
Blanca Tortajada Pinto 06 Mar 2018

Aquest dissabte es disputava la fase prèvia del Campionat de Catalunya sub14 de pista coberta, en el qual els 8 atletes de l’Escola que havien aconseguit classificar-se per a aquesta jornada buscaven el difícil pas a la final d’aquest mateix, ja que només passaven els 12 millors atletes de cada prova.

Els sis atletes que lluitaran a la final per aconseguir la millor classificació possible i un lloc al podi, si s’escau, seran:

• Hugo Saiz, l’únic representant masculí del club en aquest campionat, i que amb un temps de 8.53 segons als 60 metres llisos aconseguia ser un dels 12 atletes més ràpids, entrant 8è de la seva sèrie.
  • Martina Pomes, que lluitarà a la final als 60 metres llisos i al salt d’alçada, després d’aconseguir unes grans marques de 8.34 segons a la primera prova guanyant la seva sèrie i 1,41 metres a la segona prova, que era 2a empatada amb la 1a classificada.
  • Laura Santos, també al salt d’alçada, amb un gran salt d’1,33 metres, col·locant-se en 7a posició.
  • Júlia Suárez als 2000 metres marxa, en els que entrava 2a de la seva sèrie amb un temps de 10:52.26 minuts.
  • Laia Aldave, que va passa a la final en les dues proves en les que prenia part, en el salt de perxa, superant el llistó en 2,05 metres, i en el llançament de pes, enviant l’artefacte fins als 8,82 metres.
  • I Natàlia Sánchez al salt de llargada, que amb només un intent vàlid li va servir per certificar el pas a la final, arribant fins als 4,56 metres.

Natàlia també va participar al llançament de pes, però els 8,54 metres no li van ser suficients per classificar-se per a la final. Lucía Vega, qui va rebaixar la seva marca personal en 15 segons als 2000 metres llisos deixant-la en 7:44.72 minuts, tampoc va aconseguir la desitjada classificació per a la final. I Lara Herrera, que prenia part al salt de perxa, no va aconseguir superar la primera alçada.