Doble representació a les tanques als Campionats d’Espanya sub18

Imatge de Blanca Tortajada Pinto
Blanca Tortajada Pinto 12 Mar 2018

En el marc dels Campionats d’Espanya sub18 de pista coberta, celebrats aquest cap de setmana a Antequera, Àlex Cruset i Bernat Verdú van representar al Club Atletisme Tarragona en aquesta cita esportiva a la prova dels 60 metres tanques.

Àlex va aconseguir posició de finalista en acabar en una magnífica 7a posició amb un temps de 8.52 segons. En la primera ronda, Àlex aconseguia el pas a les semifinals en classificar-se per temps, després de ser quart de la seva sèrie amb una marca de 8.51 segons, que en aquell moment significava batre la seva marca personal. En les semifinals, es va guanyar el lloc a la final després de tornar a rebaixar la seva marca personal fins als 8.47 segons, aconseguint així entrar en unes finals d’un Campionat d’Espanya per primer cop.

Bernat començava la primera ronda igualant la seva marca personal (8.44 segons) i classificant-se per llocs per a la semifinal, en creuar meta en 3a posició de la seva sèrie. En les semifinals, aturava el cronòmetre en 8.54 segons i lluitava fins a l’últim metre per aconseguir colar-se a la final, però es quedava fora per tan sols 1 centèsima. Tot i així, una gran fita aconseguida per aquest atleta que encara és juvenil de primer any.

La Maria Falcó que també havia aconseguit la mínima per disputar aquests campionats a la prova de salt d'alçada, finalment no va poder participar.