Els alevins campions i els benjamins subcampions de Catalunya de relleus

BlancaT

Durant la jornada final del Campionat de Catalunya de relleus de promoció, els atletes de categoria sub12 del Club Atletisme Tarragona s’han proclamat brillantment campions de Catalunya, i els de categoria sub10 van aconseguir el subcampionat en aquesta cita disputada aquest dissabte a Tarragona.

Lluc Subirós, Victor Jiménez, Joan Sinfreu i Guillem Ferran, que formaven l’equip masculí sub12 de 4 x 60 metres, dominaven de principi a fi aquest campionat. Fa dues setmanes ja s’havien classificat per a la jornada final amb el millor temps, i dissabte van saber mantenir el nivell primer en la semifinal, passant amb el millor temps a la final (34.68 segons), i després a la final, en la què s’imposaven amb claredat amb una brillant marca de 34.66 segons.

L’equip sub10 masculí de també 4 x 60 metres, integrat per Quimey Izaga, Jeroni Flores, Eric de la Rosa i Paco Lorenzo, feien també un campionat per emmarcar. A les semifinals, amb un temps de 37.84 segons, aconseguien el pas a la final amb el 2n millor temps del global; i ho certificaven a la final, en la qual aconseguien el subcampionat després d’aturar el cronòmetre en uns magnífics 37.57 segons en un final molt ajustat.

Tant en la categoria sub10 com en la sub12, també hi prenien part els equips femenins de 4 x 60 metres, en els que ambdós aconseguien colar-se a la final. L’equip sub10, format per Duïna Borredà, Bruna Masdéu, Noemí González i Clara Ortiz de Landázuri, passaven a la final amb el 8è millor registre (40.49 segons), amb una cursa un tant irregular amb alguns errors en les entregues, però a la final aconseguien arreglar-ho i es quedaven a les portes del podi, a tan sols 12 centèsimes de les terceres classificades, marcant uns molt bons 39.85 segons. I en categoria sub12, Andrea Molina, Pilar Aranda, Luana Izaga i Sílvia Vicente també aconseguien el pas a la final amb la 8a millor marca (36.40 segons), i en ella lluitaven per millorar aquesta posició i ho van aconseguir, en finalitzar 7es amb 36.57 segons.

En 4a posició també finalitzava l’equip femení de 4 x 100 metres de categoria sub16. Laura Yan Solé, Clàudia Mir, L. Marimón i Leire Domínguez es classificaven per a la final després d’entrar en segona posició de la seva sèrie de semifinals amb un temps de 51.78 segons, temps que rebaixaven a la final, entrant en 51.62 segons, a tan sols 7 centèsimes del podi. L’equip cadet masculí, format per Carlos Aranda, Pablo Ángel, Guifré de los Ríos i Nil Pinyol finalitzava el campionat en 14a posició amb un temps de 49.10 segons.

L’equip infantil femení de 4 x 80 metres, amb Aina Tomàs, Martina Pomes, Laia Aldave i Natàlia Sánchez, quedava desqualificat en entregar el testimoni fora de zona en una de les entregues. Però això no els treu la gran cursa que van realitzar, deixant impressionat a tota l’afició i entrant en segona posició de la seva sèrie.