L'equip femení del CAT en tercera posició a l'Ekiden

barbara

El diumenge 30 de setembre es va celebrar la 3ª Marató per Relleus a Vinyols i els Arcs. L’Ekiden, nom que es dóna a aquesta modalitat de cursa originària del Japó, va comptar amb una participació rècord de 52 equips, dels quals 19 van ser en categoria femenina.

Entre els equips femenins, les CAT WOMEN, equip format per 6 atletes del Club Atletisme Tarragona, van finalitzar la cursa en 3a posició, amb un temps de 3.25.47. L’equip, composat per Carla González (atleta de categoria sub18), Sira Bo i Maria Buscail (ambdues atletes sub20) i Esperança Anguera, Marian Garbajosa i Patricia del Campo (les tres ateltes categoria Màster) van cobrir la distància de 42.195 metres per relleus. L'Esperança 7.195 Km, la Carla 4.5Km, la Patricia 10.5Km, la Sira Bo 4.5 Km, la Marian 10.5Km i finalment la Maria 4.5Km.

Les atletes entrenades per David Lago, contentes del bon resultat obtingut, van gaudir de la competició amenitzada amb música, batucada, coca amb xocolata, degustació de vermut, però sobretot van poder viure una competició on l’equip prima per sobre de la individualitat i on es va poder comprovar el seu bon inici d'estat de forma en fase de pre-temporada.

Finalment tots els atletes van participar en un dinar de germanor, durant el qual es va fer l’entrega de premis.

 

Comentaris