Els atletes del CAT solidaris amb La Marató de TV3

BlancaT

Diumenge passat, alguns atletes del club tarragoní prenien part en el Trofeu Salceda i Castells de Cambrils, una cita solidària amb La Marató de TV3, aquest any dedicada al càncer, en què el tots els diners recaudats seran destinats a aquesta causa.

En categoria aleví masculí, Eric de la Rosa guanyava la cursa dels 2.000 mll amb un magnífic temps de 7:40.23 minuts, seguit de Quimey Izaga, que entrava 10 segons després, i Ivan Ferrer que creuava meta en 6a posició.

En categoria aleví femení, la única representant del club, Clara Ortiz de Landázuri, finalitzava en 2a posició, amb un bon temps de 8:38.77 minuts.

En categoria benjamí, només dues atletes es van atrevir a córrer els 1.000 mll. Són Irene de la Rosa i Paula Díez, que van decidir fer tota la cursa una al costat de l'altra, i entrant a meta en 6a posició, empatades a temps.

En categoria juvenil, Dídac Safont i Alex Ortega eren 1r i 2n, respectivament, en els 3.000 mll. I en la mateixa distància, però en categoria màster, Óscar Gómez guanyava la cursa per davant de Peio Ortiz de Landázuri, en un final ben ajustat en què es va decidir a la recta de meta; Valentín Izaga entrava en 3a posició i Pedro Ortega ho feia en 4t lloc.

Comentaris