Primer Campionat Territorial de Combinades

Imatge de Nerea Lago Garbajosa
Nerea Lago Garbajosa 11 Dec 2019
Whatsapp

El darrer cap de setmana es va disputar el Campionat Territorial de Combinades a Cambrils, que va comptar amb un gran número d'atletes de l'ECAT.

Dissabte per la tarda van participar les noies Sub16, que van ser: Natalia Sanchez, assolint una brillant 2na posició, Lara Herrera, destacant el seu temps de 600ll: 2'03'66'', Laura Santos, que va destacar en la prova d'alçada amb 1'40m, i Laia Aldave i Erika Díez també van destacar en el 600mll, i Cristina Reyes va millorar la seva anterior marca en Pentatló. D'altra banda, l'Oriol Virgili va participar també en les combinades masculines en categoria Sub16, assolint una 3era posició en Campionat Territorial-

Diumenge pel matí es van disputar les combinades pels atletes Sub14, que va tenir molta participació per ambdues categories. En categoria femenina vam gaudir de la participació de Silvia Vicente, Iris Garrido, Ruth Martinez, Ségolène Deconinck i Abril Padilla, on totes 5 van assolir marques personals, Silvia Vicente a pes amb 8.27m, Iris Garrido a 60m tanques amb 12.39s, Ruth Martinez i Abril Padilla a alçada amb 1.12m i 1.03m respectivament, i Ségolène a llargada amb 3.56m.

Per parts dels nois, Lluc Subirós va assolir el 1r lloc del Campionat Territorial i Victor Jimenez el 2n lloc, l'Unai Ortiz va destacar en salt de llargada(4,41m), juntament amb Guillem Ferran (4.15m), en la prova de 60m podem destacar l'actuació de Jan Vives i Joan Martorell, i en salt d'alçada destaquem la genial participació de Matias Hernandez i Marcos Herrero, ambdos van aconseguir saltar 1.24m.