El Club Atletisme Tarragona aconsegueix 7 medalles al Campionat de Catalunya Sub14 de Pista Coberta

Alex
Ahir, dissabte 7 de març, es va disputar a la pista coberta de Sabadell la final del Campionat de Catalunya SUB14.
 
Pel Club Atletisme Tarragona va ser una magnífica jornada, ja que es van emportar 4 medalles d'or, 3 medalles de plata, un 4t lloc i dos 5ns llocs.
 
La jornada va iniciar amb els concursos de Sílvia Vicente, en triple salt, on es va proclamar campiona de Catalunya amb una marca personal de 10,25 metres. En salt de llargada, Víctor Jiménez, amb un millor salt de 5,07 metres, va quedar 2n de Catalunya sent de primer any. Mentre se celebrava el concurs, el Víctor va correr els 60 m metres llisos en 8"50 segons, quedant 7è de la sèrie. Luana Izaga, es va proclamar subcampiona de Catalunya en salt de perxa amb una marca de 2,45 metres.
 
La jornada va seguir amb el concurs del triple salt on Lluc Subirós va quedar campió de Catalunya amb una gran marca de 11,04 metres. En els 600 metres, Iris Garrido va aconseguir parar el crono en uns grans 1'46" 84, marca personal li va permetre quedar 5ena de Catalunya; Ségolène Deconick, en salt d'alçada, va saltar 1,41 metres, alçada que suposava marca personal i un 5è lloc de Catalunya; Sílvia, aquest cop en salt de llargada, va aconseguir guanyar la prova amb una marca de 4,87 metres; i Lluc, en salt de perxa, tot i haver de compaginar el concurs amb els relleus de 4x200, va poder quedar 2n de Catalunya amb una marca de 2,70 metres.
 
Per tancar el campionat, es van correr els relleus 4x200, on l'equip masculí, format per Joan Martorell, Jan Vives, Lluc Subirós i Víctor Jiménez, van proclamar-se Campions de Catalunya amb una magnífica marca de 1'50"36, que suposa rècord del club. Per una altra part, l'equip femení format per Maria Blazquez, Vera Fernandez, Luana Izaga i Sílvia Vicente, va quedar en 4a posició, en una cursa molt disputada, fent una marca de 1'56"15.
 
Amb aquests resultats el CAT ha finalitzat liderant la classificació per clubs a nivell global, i en la categoria masculina. En la femenina ha estat segon. Magnífics resultats d'aquests grup d'atletes Sub14 que molts d'ells des de ben petits estan en l'escola del Club Atletisme Tarragona.

 

Comentaris