Bernat Verdú plata als 60 metres tanques i Núria Caballero bronze al salt d'alçada al Campionat de Catalunya Sub20 de pista Coberta

Imatge de Álex López Vila
Álex López Vila 08 Mar 2020

Set atletes Sub20 del Club Atletisme Tarragona han tingut un excel·lent rendiment aquest cap de setmana en el 28è Campionat de Catalunya sub 20 de pista coberta celebrat a Sabadell. Aleix Lago per culpa d'una inoportuna grip no ha pogut disputar el Campionat.

Cal destacar el subcampionat aconseguit per Bernat Verdú, el tercer lloc al concurs del salt d'alçada de Núria Caballero, el quart lloc de Maria Falcó també al salt d'alçada, les 8a i 10a posicions d'Alina Castell i Sara Castander en el 400 metres, la 9a posició de Jan Monserrate als 60 metres llisos i la 15a plaça als 60 metres tanques d'Alba Oyonate.

Bernat Verdú, va fer una gran semifinal en la prova dels 60 metres tanques, en la que va finalitzar segon amb un temps de 8"39. A la final va obtenir un merescudíssim 2n lloc amb un temps de 8"31, per darrera de Yassir El Boussettaoui (CA Figueres), amb 8"20.

De manera fantàstica van competir Núria Caballero i Maria Falcó en el concurs del salt d'alçada. Caballero va pujar al podi saltant fins als 1.63 metres, sent 3a en una competició molt renyida. Falcó va ser 4a amb una marca de 1.58 metres.

En els 400 metres llisos van participar Alina Castell i Sara Castander fent ambdues marques personals de 1.03.15 i 1.03.36, respectivament i acabant 8a i 10a en la competició.

En les semifinals dels 60m llisos, Jan Monserrate va fer també marca personal (7.23) finalitzant 4art en la semifinal, no podent aconseguir el pas a la final.

En la prova dels 60 metres tanques, l'Alba Oyonate era vuitena de la seva semifinal, amb 10"65, que no li va permetre classificar-se per la final.