Nova temporada ECAT 2020-2021

Imatge de Dídac Ríos Meseguer
Dídac Ríos Meseguer 28 Sep 2020
Whatsapp

El proper dimarts 29 de setembre iniciem la nova temporada d'Escola carregats d'energia i amb més ganes que mai. Tant el Club com els monitors i monitores han estat treballant, per complir les condicions necessàries per poder realitzar aquest activitat en el que serà una temporada estranya al principi però que de ben segur ens hi acabarem acostumant.

A continuació us adjuntem documentació necessària que haureu de portar obligatoriament per poder accedir a les instal·lacions municipals, es tracta d'una declaració responsable que facilitareu als monitors el dia que accediu a pista.

Us adjuntem també una infografia informativa amb respostes a  preguntes típiques que us poden sorgir, sobretot a les famílies noves.

Com a punts importants també a tenir en compte seran:

Protocol d'entrada
Recomanem que cada grup esperi fora les instal·lacions de forma individual, ja que realitzarem l'entrada per categories.
L'entrada es realitzarà a les 17:40 Grups de Minis i SUB10 i 17:45  Sub12-14 i 16, un monitor haurà de confirmar l'assistència de l'atleta, prendre-li la temperatura que no pot superar els 37,2ºC i facilitarà gel hidroalcoholic. Un altre monitor l'acompanyarà el grup per deixar el material que porti (motxilla, claus, aigua ...) a la zona designada per cada categoria. Un cop allà ja podran deixar d'utilitzar la mascareta.

Qualsevol dubte, us hem facilitat també la informació de contacte de cada monitor, o podeu parlar amb ells al finalitzar l'activitat.