CARLA GONZÁLEZ BRONZE AL CATALÀ SUB 20 DE PISTA COBERTA

Andrea

El diumenge 23, 9 atletes del Club Atletisme Tarragona van participar en el Campionat de Catalunya Indoor en categoria Sub20 que es va celebrar al Palau Sant Jordi.

Carla González va ser la gran destacada dels atletes en penjar-se la medalla de bronze en els 800 metres llisos. L'atleta tarragonina entrenada per David Lago va rebaixar la seva marca personal en 3 segons.
Bernat Verdú, Pablo Ángel i Clàuda Mir, atletes entrenats per Ferran Tortosa, van prendre part de les finals dels 60 metres tanques. En categoria masculina Verdú va finalitzar en quarta posició amb una marca de 8,47 s, que suposa una nova millor marca de la temporada. D'altra banda Ángel va millorar la seva millor marca personal, parant el cronòmetre en 8,55 s, finalitzant en sisena posició. En categoria femenina Mir va patir un petit contratemps a la sortida, però tot i això va finalitzar sisena amb una marca de 9,52 s. A més a més, Clàudia participaria més tard en els 400 metres llisos finalitzant onzena i fent millor marca personal, parant el cronòmetre en 1'02"34.
Maria Falcó, entrenada per Bernat Rocamora, va participar en el salt d'alçada on va finalitzar quarta amb una marca d'1,56 metres, que suposa una nova millor marca de la temporada, ja que portava dues competicions sense aconseguir passar més enllà dels 1,50 metres.
Laura Yan Solé va participar en els 60 metres llisos i els 200 metres llisos, on va fer doblet de cinquenes posicions. L'atleta tarragonina entrenada per Ferran Tortosa, va fer una marca de 8,12 segons en els 60 metres llisos i 26,64 segons en els 200 metres llisos, que suposa una nova millor marca personal indoor.
Huc Pentinat i Aleix Lago van finalitzar sisens en les seves respectives proves. Pentinat va participar en el salt de perxa on, per molt poc, no va poder superar el llistó de 4,00 m i va finalitzar amb una marca de 3,80 metres. D'altra banda Lago, entrenat per David Lago, va participar en els 800 metres llisos on en una cursa tàctica va parar el cronòmetre en 2'02"75.
Per finalitzar, Edgar José, atleta entrenat per Jose Martin i Pere Pardines, va quedar vuitè en el salt de llargada amb una marca de 6,31 metres, superant així en 32 centímetres la seva antiga marca personal.

 

Comentaris