Campionat de Catalunya Sub14, 7 medalles i millor puntuació per clubs

Imatge de Bernat Rocamora Chaparro
Bernat Rocamora Chaparro 07 Mar 2021
Ahir es va disputar al Palau Sant Jordi la Jornada Final del Campionat de Catalunya en Pista Coberta de la categoria Sub14, on els atletes del Club Atletisme Tarragona es van classificar amb un total de 24 participacions individuals més els dos equips de relleus.

Víctor Jiménez es va endur l'or en el salt de llargada amb un millor salt de 5.45m, i va repetir podi a la prova dels 60 llisos, aquest cop en 2a posició amb una marca de 8''13.

Al 60 metres tanques hi van participar 4 atletes, tots ells obtenint millors marques personals: Jeroni Flores, que va ser 7è amb un temps d'11''90; Joan Rich, 4t amb 11''67; Matias Hernández, que es va penjar el bronze amb 11''33; i Jan Vives, guanyador del campionat amb 10''37. Vives també va participar al 60 llisos, i tot i ensopegar abans de l'arribada, va finalitzar en 5a posició amb 8''23.

Guillem Ferran va pujar al 3r calaix del podi a la prova del triple salt, amb un millor intent de 10.13m. Hernández va ser 5è arribant fins els 9.44m. Ferran també va participar al salt en perxa, prova en la que va acabar 4t passant el llistó a 2.40m.

Carla Rodríguez va participar al llençament de pes, llençant l'artefacte fins a 10.85m (mmp), marca que la va portar fins a la 3a posició. A la categoria masculina de la mateixa prova, Pau Crespo va obtenir la 4a plaça arribant fins els 9.70m (mmp).

Iris Garrido, als 600 llisos va aconseguir la 4a posició aturant el crono a 1'47''22, i al 60 metres tanques va ser 12a amb 11''14. També a les tanques, Ainoa Rodríguez va marcar 11''42 classificant-se en 15a posició.

Quimey Izaga marcant 7'09''04 als 2000 llisos i Marc Suárez 11'47''59 (mmp) als 2000 metres marxa van finalitzar en 6a posició. Als 2000 llisos femenins, Jana Pagès va arribar en 11a posició, aconseguint marca personal amb 7'54''80.

Mireia Redondo va participar a les proves de 60 i 600 llisos finalitzant en 8a i 9a posició i amb unes marques de 8''62 (mmp) i 1'48''40 respectivament.

Clara Ortiz de Landázuri, va fer la prova dels 1000 metres llisos en 3'24''90, marca que la va situar en 10a posició.

El salt d'alçada va tenir 3 representants, a la categoria femenina Noemí González, que va finalitzar en 13a posició amb una marca d'1.18m, i Ainoa Rodríguez, 8a amb 1.28m. A la categoria masculina, Jeroni Flores va ser 10è passant el llistó a 1.28m d'alçada.

El relleu masculí, compost per: Jan Vives, Paco Lorenzo, Guillem Ferran i Víctor Jiménez va guanyar el campionat de 4x200 amb un temps d'1'47''95. Les 4 rellevistes femenines van ser: Carla Rodríguez, Ainoa Rodríguez, Iris Garrido i Mireia Redondo, que van arribar les 6es amb un temps de 2'00''30.

Els bons resultats de tot el grup de l'escola va fer que la suma conjunta de les puntuacions per posicions, situesin el CAT com a millor club del campionat.