Aleix Lago i Maria Falcó setens en el Campionat d’Espanya sub20

Imatge de Andrea López Urbano
Andrea López Urbano 06 Jul 2021

Aquest cap de setmana, 3 atletes del CA Tarragona van participar en el Campionat d’Espanya en categoria sub20 celebrat a Monzón on van aconseguir dues setenes posicions i una quinzena posició.

Aleix Lago s’estrenava dissabte en un Campionat d’Espanya disputant la semifinal dels 800 metres llisos. L’atleta entrenat per David Lago va aconseguir l’última plaça lliure per disputar la final en finalitzar quart en la seva semifinal amb un registre de 1’54”15. En la final, l’atleta tarragoní, va ser setè amb una marca d’1’54”62.

Maria Falcó també va ser setena en salt d’alçada. L’atleta entrenada per Bernat Rocamora, després d’un any complicat amb una lesió que arrossega des de fa un temps al peu, va aconseguir un meritori lloc de finalista en superar el llistó situat en els 1,55 metres.

Una altra atleta que s’estrenava en un Campionat d’Espanya era Carla González. L’atleta entrenada per David Lago, encara de primer any de categoria, va ser quinzena en els 3000 metres obstacles amb un registre de 12’30”13.

Amb aquesta competició els atletes de categoria Sub20 donen per finalitzada una brillant temporada.