4 medalles al catalán màster de pentatló de llançaments

Imatge de Andrea López Urbano
Andrea López Urbano 17 May 2022

El passat diumenge 8 de maig, es va disputar el Campionat de Catalunya Màster de Pentatló de Llançaments a l'Estadi Josep Pla Arbonès de Palafrugell, on cinc atletes del Club Atletisme Tarragona hi van participar.

En categoria F35, Bàrbara Pintado es proclamava campiona de Catalunya amb una marca de 2537 punts. Pintado iniciava el pentatló amb un millor llançament de 30,38 metres en la prova del llançament de martell. En la segona prova va enviar l'artefacte del pes fins als 8,38 metres. En disc va fer una marca de 32,68 metres. En el llançament de javelina va fer un millor llançament de 24,06  metres. I finalment en el llançament de martell pesat va fer marca personal en enviar l'artefacte kg fins als 10,79 metres.

En categoria M65, Francesc Mosquera es va proclamar campió de Catalunya amb una marca de 2856 punts. Mosquera va iniciar el pentatló amb la prova del martell on va enviar l'artefacte fins als 25,83 metres. En el llançament de pes va fer una marca de 9,11 metres. En el disc va enviar l'artefacte fins als 29,42 metres. En la javelina va fer un millor llançament de 32,84 metres. I finalment en el llançament de martell pesat va enviar l'artefacte fins als 11,18 metres.

En categoria M35, Adrià Serres es va proclamar subcampió de Catalunya amb una marca de 2282 punts. Serres va aconseguir la primera posició en la prova del martell pesat amb una marca de 9,92  metres, en la javelina en enviar l'artefacte fins als 43,74 metres i en el llançament de disc amb un millor llançament de 33,01 metres. I va ser segon en el llançament de pes amb una marca de 10,09 metres i en el llançament de martell amb una marca de 24,36 metres.

En categoria M70, Luís Sáez es va proclamar subcampió de Catalunya amb una marca de 2204 punts. Sáez va iniciar el pentatló amb la prova del martell amb un millor llançament de 21,10 metres. En el llançament de pes va fer una marca de 8,13 metres. En el disc va enviar l'artefacte fins als 22,63 metres. En la javelina va fer un millor llançament de 21,41 metres. I finalment en el llançament de martell pesat va enviar l'artefacte fins als 9,61 metres. En aquesta mateixa categoria, Franciso Griñant va ser quart amb una marca de 1585 punts. Griñant iniciava el pentatló amb un millor llançament de 17,66 metres en la prova del llançament de martell. En la segona prova va enviar l'artefacte del pes fins als 6,05 metres. En disc va fer una marca de 20,44 metres. En el llançament de javelina va fer un millor llançament de 14,20 metres. I finalment en el llançament de martell pesat va fer marca personal en enviar l'artefacte de 7,17 metres.