Esther Aragonès, bronze al Campionat d'Espanya junior

Imatge de Lluís Vázquez Vilamajo
Lluís Vázquez Vilamajo 03 Jul 2005
L'atleta del Club Atletisme Tarragona Esther Aragonès finalitzà en una brillant tercera posició en la final dels 3.000 metres llisos del LII Campionat d'Espanya junior (nascuts alss anys 86 i 87) que s'ha disputat aquest cap de setmana a Andújar (Jaén). L'atleta tarragonina, entrenada per en José F. Garcia Navarrete, finalitzà la cursa amb un temps de 10 minuts 42 segons, en una cursa marcada per la forta calor, propera als 40C. La cursa va tenir un ritme de sortida molt lent, i no fou fins al segon kilometre quan es va accelerar, moment en el que Aragonès va aconseguir mantenir el contacte amb el grup capdavanter, la qual cosa la va permetre assolir la tercera posició al final. La victòria final fou per Maria Sánchez (Salamanca), amb 10.04.

Amb aquest resultat, Aragonès tanca de forma brillant una excel.lent temporada, en la que ha assolit diferents medalles a nivell català i estatal, tant en la seva categoria junior com a nivell absolut, i ha realitzat una important progressió en totes les seves marques.