Bona actuació del CAT a la Mitja de Sitges

lluis
Els atletes del CA Tarragona van realitzar una brillant prestació de conjunt en la 27ena edició de la Mitja Marató de Sitges, que es va disputar aquest diumenge pels carrers de la vila del Garraf, i en la què el club tarragoní va situar fins a sis atletes per sota de la hora trenta minuts. La millor prestació va còrrer a càrrec d'en Jaume Garcia, qui va finalitzà 20è amb 1h 15m 11s. Per la seva banda, Juan M. Nieto era 70`3 amb 1h 20m 09s, David Lago i Fernando Flores entraven junts en les posicions 86 i 87 amb 1h 21m i Jordi Sentis acabava en 1h 23m 45s. Completaren l'excel.lent participació lila Carlos Rodriguez en 1h 27m 44s, Jordi Miró 1h 29m 30s i Cesar Cerezuela amb 1h 32m 16s.

Comentaris

dav ha comentat

Hola Lluis, mirat la web de la cursa, a veure que et sembla mes adient, doncs han rectificat els resultats per un error de marcatge del circuit , i han sortit 300 mts. mes. No se quin temps hauriem de ficar, jo personalment ja estic content amb la rectificacio i la marca real. Gracies.

toti ha comentat

Jo també estic d'acord amb el Dav, malgrat ser un error involuntari de la organització, tots sabem el que costa fer un resultat de marca personal o proper a ella.