Agustí Oriol campió de Catalunya Promesa, Adrià Serres bronze absolut

Imatge de Dídac Ríos Meseguer
Dídac Ríos Meseguer 26 Jan 2010
podi absolutAquest passat 23 i 24 de gener s'ha celebrat al Palau Firal de Vilafranca del Penedès el Campionat de Catalunya de Proves Combinades en les categories Absolut, Promesa i Cadet, on el Club Atletisme Tarragona ha coŀlocat fins a 4 atletes en posicions de finalistes.

L'actuació més destacada del conjunt tarragoní ha estat en la categoria Promesa on Agustí Oriol ha aconseguit la medalla d'or. Oriol aconseguia també la 7a posició en la categoria absoluta, un total de 3640 punts el situen també en 6a posició del rànquing d'Espanya promesa.

Els parcials d'Agustí Oriol eren de 7.66 als 60 metres llisos, 5.52 en el salt de llargada 9.15 en el llançament de pes i 1.67 en el salt d'altura, 9.87 en els 60 metres tanques, 3.10 en el salt amb perxa i 3.07.66 en els 1000 metres llisos. Aconseguia dues marques personals, en pes i en el conjunt de l'heptatló i aconseguia igualar la marca en salt amb perxa.

Pel que fa a la combinada absoluta, molt bona també l'actuació de la resta d'atletes del CAT, Adrià Serres aconseguia la 3a posició en el seu retorn a la competició activa. Serres aconseguia una marca de 4218 punts, una combinada molt regular que el va permetre assegurar-se el podi des de la primera jornada. Els seus parcials van ser 7.69-6.17-11.21-1.76-9.16-3.50-3.07.19.

Bones actuacions també de Dídac Rios que va aconseguir la 6a posició, i Ferran Tortosa la 8a. Rios, que acariciava la seva marca personal aconseguia 3755 punts amb uns parcials de 7.68-5.67-9.28-1.76-9.55-2.80-3.05.79 i Tortosa 3569 punts amb uns parcials de 7.58-6.04-9.93-1.70-10.83-3.20-3.22.46.

El guanyador absolut va ser Imanol Cardona de la Unió Atlètica Barberà amb una puntuació de 4924 punts