Pedro Ortega nou rècord del Club, Victor González, David Lago i Natalia Rakislova protagonistes aquest cap de Setmana

Imatge de Dídac Ríos Meseguer
Dídac Ríos Meseguer 15 Mar 2010
Dissabte 13 tenia lloc a Manresa el Campionat de Catalunya de 10.000 en Pista on hi participaven fins a 3 atletes del CA Tarragona.

Destacada actuació de Pedro Ortega que aconseguia la 14a posició en la cursa sènior, Ortega establia un nou rècord del club amb un temps de 32:19.07.

També hi participaven Fernando Flores que erà 16è en la cursa Veterana M40 amb un temps de 35:46.88, cursa en la que Jordi Miró es va veure obligat a retirar-se.

Els guanyadors absoluts van ser Abel Àvila (CA Manresa) amb 30'37"88 en la masculina i una esplèndida Rosa Maria Morató (VTiM) ha aconseguit el títol català amb l’exceŀlent registre de 31'54"16 que representa nou Rècord de Catalunya absolut de 10.000 metres, millor marca mundial de l'any i mínima per als Europeus de Barcelona, mínima que també aconseguia Gemma Barrachina (VTiM), que entrava just darrere de Morató amb 31’54”64 i també suposa la mínima per als Europeus.

Però no acaba aquí l'actuació del CAT d'aquest cap de setmana, i es que en la II Cursa de Muntanya del Catllar Víctor González aconseguia la 3a posició amb un temps de 40 minuts i 20 segons, Fernando Flores va ser 7è amb 43'44", Pablo Rosendo 9è amb 45'13" i Isidre Lopez 60è amb 53'53".

Front obert en la Mitja Marató de Muntanya de Montral, Natalia Rakislova aconseguia la segona posició en la categoria femenina amb 2h14'00'', David Lago pujava també al podi en la categoria sènior amb 1h50'00'', cursa en la que també va ser 3r en categoria veterana Angel Luis Lopez amb 2h08'32'' que va ser 21è en la general.

I finalment en la Mitja Marató de Cunit hi participava Jose Manuel Velasco on era el 41è amb 1:33:31