Cinc benjamins i tres cadets del CAT aconsegueixen el passi a les finals de Catalunya de promoció

Imatge de Dídac Ríos Meseguer
Dídac Ríos Meseguer 24 May 2010
Whatsapp

Aquest cap de setmana s'han celebrat les prèvies dels diferents Campionats de Catalunya per al es diferents categories de promoció, d'una banda el dissabte 22 a Terrassa van tenir lloc les proves per a benjamins i cadets, que es on va haver-hi el gruix més gran de participació dels joves atletes de l'Escola del Club Atletisme Tarragona.

Juan González, marca personal en els 1000 marxa (Foto JJVico)

En la categoria benjamí és classificaven per a la final de 1.000 metres marxa Juan González que tot hi els nervis feia una cursa molt valenta, sortint al capdavant de la cursa fins classificar-se en 3a posició aconseguint marca personal en més de 30 segons. En la Categoria femenina fins a 4 atletes hi participaven, de les quals dues van aconseguir el passi per a la final, Laura Mascarell i Mar Vázquez van fer una cursa de menys a més, tot hi sortir en el grup del final, van anar escalant posicions fins aconseguir places de finalistes, no van tenir la mateixa sort Júlia Casas i Berta Prados, que no van poder aconseguir el passi.

Qui també aconseguia passi per a la final, en aquest cas de Salt d'Alçada era Montse Montañes que aconseguia superar els 1,14 metres i classificar-se en primer lloc, també van participar en aquesta prova Maria Falcó 0,90 i Carla Berenguel 0,85 que no van classificar-se per a la final.

Laura Mascarell, Mar Vázquez 1000 marxa (Foto JJVico)

La última atleta en aconseguir passi per a la final era Júlia Casas que aconseguia llançar la pilota a 14,17 metres, que li donava la 10a posició i suposava també una millor marca personal.

També van participar sense classificar-se per la final Juan Gonzàlez en el Salt de Llargada on va ser 20è amb 2,71 metres, prop de la seva marca personal; Maria Falcó en els 1.000 metres llisos on va ser la 38à i va aconseguir marca personal amb 4'32"10, Montse Montañes, Carla Berenguel i Mar Vázquez en els 60 metres llisos amb 10,54, 10,55 (marca personal) i 11.09 respectivament.

Així doncs, Montse Montañes en salt d'alçada, Juan González, Mar Vázquez, Laura Mascarell en els 1.000 metres marxa i Júlia Casas en llançament de pilota participaran en el Campionat de Catalunya Benjamí del proper dissabte 12 de juny a les Pistes de El Prat de Llobregat.

Montse Montañezs 1,14 en el Salt d'Alçada

El mateix dia es diputava també la prèvia Cadet on participaven Arnau Miró en el Salt d'Alçada on aconseguia el passi per a la final amb un millor salt de 1,43 també en el salt d'alçada, en aquest cas femení, Maria Álvarez saltava 1.45 i aconseguia la classificació a més a més de millorar la seva marca personal en més de 10 centímetres. Per acabar també Maria Montañes es guanyava el passi per a les finals de Llançament de Pes i de Disc on aconseguia marca personal en les dues proves amb 10,06 metres i 25,50 metres respectivament.

Aquests 3 atletes participaran el dia 19 de juny al Campionat de Catalunya Cadet que tindrà lloc el proper 19 de juny a Vic.

I per acabar, diumenge 23 participació de les Alevines i els Infantils de l'Escola del CAT amb bones actuacions, però no suficients per a classificar-se per la final del 12 de juny. En la categoria aleví, Mireia López i Alícia Vázquez es quedaven a les portes de la final de salt de llargada, 13a i 16a respectivament, i més lluny en els 60 llisos 23a i 28a respectivament. Qui també va estar fregant la classificació va ser el debutant Adolf Milla en els 80 llisos infantils 19è del total amb 11,71 i 16è en el salt de llargada amb 4,01.

Enhorabona a totes i tots els participants, on han viscut els nervis d'un campionat gran com aquest, tant pel nombre de participants, com per l'abast d'aquest, falta que poc a poc s'acostumin a competicions d'aquest tipus i que vegin que poc a poc amb els entrenaments van progressant també amb resultats.