Luís Sáez i Marc José, or als seus respectius campionats.

Imatge de Dídac Ríos Meseguer
Dídac Ríos Meseguer 05 Jul 2010

Marc José 1r al Campionat de Catalunya JuvenilEl passat cap de setmana es disputaven varis campionats amb presència d'atletes del Club Atletisme Tarragona, en el Campionat d'Espanya de Veterans que es disputava a Arona (Tenerife) teniem l'atleta de la categoria M60 Luís Sáez que aconseguia revalidar el títol aconseguit en el Salt de Llargada en Pista Coberta d'aquest mateix any, Saéz que la setmana abans s'havia coronat al Campionat Català va imposar-se amb un millor salt de 4.38, però no acabava aquí la seva participació, va obtenir la medalla de bronze en el en el llançament de Javelina amb un millor tir de 30,73 metres.

L'altre medalla d'or del cap de setmana ha estat per l'atleta juvenil Marc José en els Campionats de Catalunya Juvenils disputats a Amposta sota una forta calor, l'atleta es classificava 1r en la seva sèrie amb un temps de 14,24 i s'imposava en la final amb 14,46, a Marc José només li queden els Campionats d'Espanya Juvenils que es disputaran la setmana vinent a Nerja per ja tancar aquesta llarga temporada com a Juvenil que l'ha deixat amb un molt bon balanç, recordem que Marc José va participar en els Europen Olympic Youth Trials disputats a Moskva on va obtenir la 8a posició i el seu millor registre en la prova amb 13,90.