Classificació final de la Lliga Comarcal de Cros

Berni

La Lliga Comarcal de Cros va començar el 7 de novembre amb el 28è cros de Vila-seca, i va arribar a la fi el 30 de gener, amb el 2n cros de l'Escola Pax.

Després de nou crossos passats per asfalt, terra, pedres i tolls, amb centenars de participants en les diferents categories des dels Minis 06-07 fins els infantils, ha sortit la classificació final de la lliga, que s'ha obtingut a partir de sumar la puntuació dels set millors crossos de cada atleta.

Els atletes del Club Atletisme Tarragona han fet molt bon paper, alguns aconseguint podis tant en crossos com en la lliga. De la classificació final destaquem les primeres posicions de la mini 05 Natàlia Sánchez Álvarez, d'Àlex Garcia Jiménez en la categoria mini masculí 06, i Paula Garcia Jiménez en la categoria prebenjamí femení 03. En segona posició l'atleta infantil Laura Royo Martínez. I en terceres posicions, també en la categoria infantil femení Andrea López Urbano, Xavier Ros Borrell en la infantil masculí, Mireia López Urbano s'hi classificava amb les alevines, i Mar Vázquez Domingo, després de perdre les sabates en dos crossos ho feia amb les benjamines.

Pels voltants del podi s'han classificat Alícia Vázquez Domingo (aleví femení) 5a; en benjamí femení Marta Ros Borrell 6a; Pol Mascarell Julian en mini 05 ha finalitzat 6è; Èric Vizcaino Ribas, 5è en tant sols quatre participacions i Mireia Molné Rione, 6a amb dues victòries en només dues participacions.

Altres posicions també per destacar han estat les següents:

-Mini femení 05: Olívia Nolla Ferré (9a)

-Mini femení 04: Lucía Mayolas de Carnero (16a)

-Prebenjamí masculí 03: Hugo Berenguel Torres (8è) i Nil Pinyol Mateu (12è)

-Benjamí femení: Laura Mascarell Julian (9a) i Maria Falcó Cuenca (12a) Carla Berenguel Torres (15a) i Berta Sánchez Ruiz (16a)

-Benjamí Masculí: Pau Nolla Ferré (12è)

-Infantil masculí: Adolf Milla Guasch (12è)

No oblidem i també felicitem als altres atletes no esmentats, que s'han esforçat i ens han fet gaudir en veure'ls córrer de lila. El fet de no pujar en cap podi no ha tret per res les ganes d'aplaudir i animar a tots els que han vingut amb ganes de passar-s'ho bé, és a dir que tant pel següent cros, que ja es la final comarcal, com per la temporada vinent, volem que us ho passeu i ens ho feu passar igual de bé, o millor. Felicitats a tots i totes!

En el següent Cros, el del Cèsar August, el proper diumenge 13 de febrer, es repartiran els premis.

Aquestes són algunes de les fotografies que hem fet dels diferents crossos:

       

        

            

       

    

 

 

 

 

Comentaris

Nene ha comentat

¡ Enhorabuena a todos ! El futuro del CAT está en ellos.

basbull ha comentat

Moltes felicitats a tots, atletes, pares i també als monitors que han fet posible aquesta gran temporada de cros. I el que queda...

lluis ha comentat

Moltes felicitats a tots, la collita no pot ser millor.....i no ho dic pels resultats. Només el grup que s'ha generat val molt més que qualsevol copa, ara la nostra obligacio és mantenir-lo! PD: No entenc els resultats, hi ha gent que no puntua en algunes curses i en altres si, només perque s'han apuntat com a FCA o CET? Que no és la mateixa persona la que corre? Si ja comencen a liar-los així de petits, no m'estranya tot el què passa de grans.

Alex ha comentat

Sí, felicitats per la tasca dels monitors. Sense ells, molts nens no coneixerien aquest esport. A més, és digne de destacar la fantàstica afinitat entre els nens de l'escola.

obabakoak ha comentat

Hem pagat la novatada del primer any ! Al cross dels Angels, la Natàlia Sànchez va acabar segona en la cursa de les Minis 05, però tot i pujar al podi (us prometo que tenim la copa al menjador de casa. I fotos !) a la classificació final d'aquest cross no hi figura (sembla ser que se la van deure saltar . . .). Amb la suma d'aquests punts hagués avançat unes quantes posicions en la classificació final de la Lliga Comarcal. En qualsevol cas, enhorabona a tots i totes i, per suposat, també als monitors i monitores !

Didac ha comentat

Doncs això s'ha de revisar, avisarem al consell, ja que hi ha alguna que altre incidència més,

Berni ha comentat

Sí, realment tenim una passada de grups, i entre ells es porten molt bé, hem tingut sort amb els que van arribar, els que han millorat molt l'actitud d'un any per l'altre i amb els que han arribat nous aquest any. Respecte la Natàlia és cert i totalment demostrable (ademés als resultats apareix el nom d'una nena del CAT que no tenim...), en el cas que corretgeixin l'error, doncs pujaria del 4t al 1r lloc.

Berni ha comentat

Ja hem reclamat l'error i ens l'han corretgit, per tant la Natàlia passa del 4t al 1r lloc. I la notícia ja s'ha modificat!