L'equip masculí del CAT segon a Can Dragó

Didac

Així com l'equip femení, l'equip masculí del CAT també ha començat molt fort en el seu grup de segona divisió, els rivals eren vells coneguts, el CE Universitari, rival de passades edicions, el CN Reus Ploms, equip que venia de primera i el CN Nou Barris, que pujava molt fort de tercera amb un equip molt jove i de gran qualitat que la temporada passada va fer una gran campanya. Tot i les baixes de l'equip masculí es presentava un equip molt compensat, i el que és més important, amb homes a totes les proves, conscients del que pot suposar deixar una prova buida. La jornada va començar amb les proves de Salt amb Perxa, on s'imposava Robert Romaní amb un millor salt de 3.80 establint una nova marca personal, la quarta posició era per a Quico Iborra amb un millor salt de 2.70 metres. En el llançament de Javelina victòria també per a l'atleta tarragoní Adrià Serres amb un millor llançament de 48,18 metres, Hector Mateu era 5è amb 35,36 metres. En la prova de 5000 metres marxa masculí, Fernando Flores aconseguia una nova marca personal i la segona posició amb un temps de 26'02"3, en aquesta prova Fernando Álvarez també aconseguia marca personal al parar el crono en 31'26"1 i aconseguia 4 valiosos punts que situaven al CAT en les posicions capdavanteres de l'encontre. La matinal que es disputava sota un intens calor continuava amb la prova dels 5.000 metres llisos on, juntament amb la perxa, s'aconseguien el máxim de punts, fins a 13, amb una fantàstica carrera tàctica que van saber llegir molt bé els atletes Víctor González i Jorge De Andres, 2n i 3r amb 17'30"1 i 17'35"0 respectivament, ambdos aconseguint marca personal en aquesta prova. Paralelament es disputava el concurs de salt de llargada on Ferran Tortosa aconseguia la 2a posició en el últim salt de 6,56 metres que suposaven també una nova marca personal. Josep Mª Mateo era 7e amb 5,22.

En la prova del 800 llisos David Lago era 5è amb 2'08"2 i Agustí Oriol 7è amb 2'12"1 aconseguint marca personal. Bons resultats en el llançament de pes on Dani Ariza era 2n amb 11,24 i Isidre Lopez era 5è amb 7,14 metres i una nova marca personal.

Tercera posició en el 400 tanques per Dídac Ríos amb 1'03"2 en un final molt ajustat, Pau Cervelló, que debutava en la prova era 7è amb 1'10"3. Seguidament es disputà la prova de 200 metres llisos amb una nova victòria lila a càrreg de Marc José, que tot hi fer una mala sortida arribava primer amb 23"0, Bernat Rocamora entrava clarament 5è per darrere d'un dels atletes locals. (Esperem la correcció dels resultats).

Finalment el relleu de 4x400 format per Robert Romaní, Ferran Tortosa, Isidre López i Dídac Ríos era 3r amb 3'52"3.

La classificació de la primera jornada, a falta de corregir-la, situava el CN Nou Barris primer amb 103 punts seguit del CA Tarragona amb 97, CN Reus Ploms amb 71 i CE Universitari amb 59.

Això deixa un bon marge de punts per afrontar amb més tranquilitat la segona jornada que es disputarà el proper 17 d'abril a l'estadi de Camp Clar a Tarragona, sense cap mena de dubte, una mala data degut a la coincidència d'altres Campionats amb aquesta jornada, i la coincidència de les concentracions de sectors de setmana santa que organitza la RFEA.

Comentaris