Mireia López, subcampiona territorial de combinades.

Berni

Foto de JJ VicoAquest cap de setmana s'està disputant el campionat territorial de proves combinades a Cambrils, des de la categoria aleví, fins a l'absoluta. Mireia López ( alevina), ha participat en la seva competició, formada per quatre proves, on la suma dels punts obtinguts en cada prova, determina la marca de la tetratló.

Ha començat en molt bon peu ja que ha guanyat la seva sèrie dels 60 metres tanques aconseguint, ademés, la millor marca de totes les participants. Ha arribat amb un temps de 11"13 després d'una excel·lent carrera, una marca molt bona tenint en compte el vent que bufava en contra.

La competició continuava amb el pes, fent un millor llençament de 5.18 metres, marca personal, i on les altres atletes li trepitjaven els peus.

En el salt de llargada, no ha estat fins al tercer i últim salt on ha demostrat que podia passar per segon cop dels 4 metres, i ha arribat fins els 4.08 metres, a un sol cm d'igualar la marca personal. Però un gran concurs de llargada d'una atleta del Nàstic, li feia perdre la primera posició.

La darrera prova era els 60 metres llisos, on ha fet el segon millor temps que li ha servit per mantenir la segona posició i finalitzar segona de la província tarragonina.

Felicitats Mireia!!

 

 

Comentaris