L'escola del CAT brilla a la final de Catalunya.

Imatge de Bernat Rocamora Chaparro
Bernat Rocamora Chaparro 13 Jun 2011
Whatsapp

Ahir es va celebrar la Jornada Final dels Campionats de Catalunya Infantil, Aleví i Benjamí a l'Estadi Municipal de Can Jofresa de Terrassa.

L'ECAT ens va fer gaudir d'una jornada tant de matí com de tarda, plena de participació, i ho feia d'una manera esplèndida.

La primera representant de l'escola era Mireia López (alevina) que participava en el salt de llargada. El concurs no li va anar com s'esperava ja que va començar amb un salt llarg, però nul per un mil·límetre; el segon salt va ser vàlid i va aconseguir una marca insuficient per passar a la millora, però que la va deixar en una molt bona 9a posició. El tercer salt també va ser nul per mil·límetres.

Els següents liles, eren el marxador Juan González (benjamí) i la marxadora Laura Mascarell (benjamina) que en una sortida conjunta feien els 1.000 metres marxa. González que ja va quedar segon a la jornada prèvia demostrava que podia fer-ho molt bé a la final i així va ser, ja que finalment es va endur la medalla de bronze. Mascarell també es va lluïr a la prèvia i a la final finalitzava 9a en un final molt apretat.

En els 1.000 metres llisos tant Mar Vázquez (benjamina) com Aleix Lago (benjamí) van volar, ambdues sortides amb velocitats increïbles i el primer 200 a ritmes gairebé de categories absolutes. Tot i que era boníssima, van millorar tots dos la seva marca personal quedant en 7a posició tots dos atletes.

Poc després dels 1.000 metres llisos a Vázquez li tocava de nou competir, aquest cop en el salt de llargada junt amb Berta Sánchez (benjamina). Amb marques similars a les de la prèvia, van aconseguir ser totes dues finalistes amb 7a posició de Sánchez i 8a de Vázquez amb salts de 3.06 m. i de 3.05 m. respectivament.

Era el torn de la velocitat i la benjamina Carla Berenguel (benjamina) demostrava un cop més la seva rapidesa en semifinals, classificant-se per a la final amb el 3r millor temps. Exitosament va poder mantenir tant la velocitat com la posició a la final, enduent-se per tant, el bronze cap a casa.

L'únic llençament on participaven els atletes de l'ECAT era el de pilota, i hi participaven Marta Ros (benjamina) i de nou Berenguel. Les dues ho van fer de manera exce·lent, Ros en l'últim intent va fer un llençament de 19.38 m. que suposava marca personal per molt troç i la col·locació al 5è lloc; i a pocs centímetres es va quedar Berenguel que finalitzava en 6a posició.

El salt d'alçada de les benjamines María Falcó i Berta Sánchez va ser un concurs molt emocionant. Falcó que a la prèvia es va quedar a les portes d'arribar a saltar el metre, aquí ho va fer passant el llistó a 1.01 m. i per poc no va poder amb el de 1.04 m. Sánchez a la prèvia anava amb la 2a millor marca però empatada amb 3 atletes més i la final estava per decidir. Tot i els pronòstics, Falcó es va colar entre les favorites i es va classificar 4a i Sánchez va fer bronze passant l'1.04 m.

També en salt d'alçada participava l'alevina Montserrat Montañés que amb un salt de 1.16 m. es classificava en 12è lloc. Poc li va faltar per poder fer marca personal en uns últims salts molt bons que per molt poc no va poder superar el llistó.

Adolf Milla (infantil) participava en dues proves de velocitat, en els 80 metres llisos i en els 150 metres llisos. La seva potència deixava clar que ho podia fer d'allò més bé, però va sorprendre més del compte amb les curses que va fer. Va acabar quart als 80 m.ll. i empatat amb el 3r amb una marca de 10.58 i va finalitzar sotscampió en el 150 m.ll. fent marca personal a la final després d'estar 9 hores a la pista i d'haver fet 3 curses anteriorment.

El balanç de l'escola és molt positiu amb 4 medalles obtingudes ( tres de bronze i una de plata) i ademés, la categoria benjamí va quedar en tercera posició per equips en la suma de puntuació per posicions.

I fora de l'ECAT, l'atleta del Girona C.B-CAP, Anna Massa, va aconseguir el rècord d’Espanya infantil en Perxa amb 3,10 m., fent-lo primer en els 3.05 m. i totes dues alçades passades fàcilment a la primera.
Naima Ait Alibou (CE Penedès), rècord de Catalunya infantil de 1.000 m amb 3’17”34. I Héctor Ramos (CA Igualada), rècord de Catalunya aleví en salt d’Alçada amb 1,51.

Moltíssimes felicitats a tots i a totes!

camp cat benj al inf 11-6-11 terrassa 084 camp cat benj al inf 11-6-11 terrassa 076 camp cat benj al inf 11-6-11 terrassa 019

Fotografies: UA Terrassa