DIMECRES 30 A LES 12 AL COL·LEGI SANT PAU

quic

Benvolguts pares i mares,

Suposo que esteu assebentats dels greus incidents que van passar dimarts passat a la sortida del Col·legi amb les meves filles. Van ser maltractades i de forma violenta van ser introduïdes en un vehicle i les van prendre en contra de la seva voluntat. 

Degut a la resposta que la justícia ens està donant i les peticions que estem rebent per part de tot el col·lectiu d’amics i amigues de la Ingrid i la Emma, hem convocat una marxa-manifestació pel proper dimecres dia 30 de maig. L’Ajuntament de Tarragona ens recolça i autoritza a la realització de la mateixa, així com la Subdelegació del Govern a Tarragona, també tenim la conformitat de la direcció del Col·legi Sant Pau, tot i que per qüestions legals recomanen que els nens que vulguin assistir-hi portin una autorització paterna a tal efecte i per sortir del cole.

L’intenció és realitzar una manifestació silenciosa desde la porta del Col·legi, baixant per Avd. M. Cristina fins a la font del Centenari, per la Rambla Nova fins a la Pl. Imperial Tarraco i per Rambla F. Macià fins als Jutjats.

Els que esteu d’acord en que els vostres fills hi assisteixin, preguem que parleu amb ells i els hi remarqueu la importància de marxar en silenci, amb absolut respecte i sense al·lusions ofensives cap a ningú de manera que poguem demostrar que som molt més civilitzats que tots ells.

Tots els pares que vulgueu acompanyar als vostres fills sereu ben rebuts.

Espero la vostra sensibilització davant d’aquests fets i demano la vostra col·laboració per aconseguir el màxim quòrum possible el dimecres.

Per qualsevol aclariment o dubte que pugueu tenir, no dubteu en contactar amb mi.

Agraït per la vostra atenció.

Quico Iborra

659686916

Comentaris