GRAN ACTUACIÓ FEMENINA AL CAMPIONAT D'ESPANYA JUVENIL D'ARANJUEZ

TXOMING

El passat día 7-7-12 es va celebrar la primera jornada del Campionat d'Espanya Juvenil a la vila reial d'Aranjuez, on sota un sol asfixiant, les nostres atletes van participar de manera excel·lent.

La primera en fer-ho va ser Maria Montañés Arbó en la prova de llançament de disc que es feia a les 18'25h. La nostra atleta acudia al certamen amb la novena millor marca i amb l'objectiu de poder passar a millora. Després del 3 primers llançaments, la Maria entrava a la millora en la sisena posició assolint la marca de 32'00.

Allí es on la Maria va treure el millor de si i sense cap dubte, ajudada pels fans que la seguien ( Raquel Aunós, Jordi Coll-pare de la rival i excelent atleta de Vic Jana Coll-, Josep M.Martín  i Montserrat Arbó) ve fer en el cinquè llançament on va enviar l'artefacte a 35'13, fent marca personal i col·locant-se en una increïble quarta posició. Al sisè llançament va ser avançada per la Carla Gea per 13 cms.  tancant la seva participació en una magnífica cinquena posició i superant amb escreix la seva prestació.

Després es va celebrar el salt d'alçada on l'altra Maria del club, la Maria Àlvarez Aunós va participar al salt d'alçada. El concurs va començar a les 19'35h e incomprensiblement es feia compartint la pista, el carrer i l'espai amb els atletes de salt amb perxa, amb tot el revolt que provoca i la trencada de concentració al moment de saltar. Tot i això, la nostra atleta va superar els entrebancs i va fer un millor salt de 1'57  , la seva 2ona millor marca i quedant-se a 3 cms escassos de la seva millor marca, el mateix que l'atleta que va quedar en vuitena posició però per salts nuls la van avançar.

Molt bon sabor de boca ens ha quedat després de veure la competició efectuada per les  nostres joves atletes i una cosa ha quedat clara, que tornaran a la màxima competició estatal per la qualitat que porten al damunt. 

Moltes felicitats Maries!!!

ps. per cert si cliqueu aquest enllaç, podreu veure el resum de la federació:http://net-sport.tv/juvenil2012al/