Campionat de Catalunya de Clubs B

Didac
Com ja sabeu el Club aquest any participarà en el Campionat de Catalunya de Clubs B que es disputarà el proper diumenge a Vilafranca. L'hora d'inici de les proves es a les 10 hores (alçada) i el lloc i hora de reunió serà a les 08:45 a Hisenda. Els Atletes convocats són els següents: Marc José, Bernat Rocamora, Isidre López, Quino Vergara, José Fco. Garcia, Pedro Ortega, Dídac Rios, José Miguel Martín, Adrià Serres, Agustí Oriol, Ferran Tortosa i Eduard Alcaine.

Agustí Oriol, bronze al Català indoor d'heptathló

lluis
L'atleta del Club Atletisme Tarragona Agustí Oriol ha finalitzat en la tercera posició del Campionat de Catalunya indoor de proves combinades que s'ha disputat aquest cap de setmana al Palau Firal de Vilafranca del Penedès. Oriol va finalitzar la prova de l'heptathló de categoria junior amb una puntuació de 3702 punts, en una competició en la que sempre es va mantenir en les posicions capdavanteres.
Amb unes marques de 7.59 segons als 60 metres llisos, Oriol es situà quart, posició que va mantenir a la fi de la primera jornada, després de les proves del salt de llargada (on va saltar 5,70 metres), llançament de pes (8,88 metres) i salt d'alçada (1,58 metres). Però la seva regularitat en les proves disputades diumenge li van permetre avançar una pla...

Arrenca la pista coberta

lluis
Aquest cap de setmana arrenca la temporada de pista coberta, amb la disputa del Campionat de Catalunya de proves combinades en categoria junior, promesa i senior, el qual tindrà lloc en el Palau Firal de Vilafranca del Penedès. Dos atletes del CA Tarragona, Agustí Oriol (junior) i
Didac Rios (promesa) participaran en aquest campionat, que constitueix la primera gran cita de la temporada
hivernal de pista. També José F. Garcia Navarrete debutarà en pista en la jornada de control absolut que es disputarà el mateix dissabte.

D'aquesta manera, els atletes tarragonins inicien la seva preparació per a la gran fita de la temporada d'hivern, que enguany no és altra que la disputa del Campionat de Catalunya de clubs,en la que el club tarragoní participarà per p...

Campionat de Catalunya de Proves Combinades

Didac
Aquest cap de setmana s'inicia la temporada de Pista Coberta a Catalunya amb la celebració dels Campionats de Catalunya de Combinades Junior-Promesa-Absolut i diversos controls.

En les combinades Agustí Oriol al júnior i Dídac Rios en absoluts han estat seleccionats, Adrià Serres s'ha quedat fora de la selecció i dels reserves.

D'altra banda dissabte tarda i diumenge pel matí es celebren els controls absoluts que ocuparan també tots els caps de setmana d'aquest mes.