Quins relleus!!!

Jose


Aquest dissabte 3 de maig es van disputar les finals del Campionat de Catalunya de Relleus de les categories de promoció.

I us preguntareu... com va anar? Genial!

Comencem per les medallistes... l'equip de benjamines, format per Berta, Olivia, Natàlia i Martina vam aconseguir la medalla de bronze amb el 4x60. Passaven a la final amb un temps de 39"03 i el van haver de millorar fins el 38"49 i fer un nou rècord del club per poder pujar al podi.

I els nois benjamins? Doncs tot i fer un fantàstic registre de 40"93, que representa la segona millor marca de l'escola en la prova de 4x60, no van aconseguir passar a la final. I quin mèrit... l'Àlex, el Gerard, el Marc i el Rubén van estar entre el 16 millors clubs catalans, després d'una prèvia on van participar més de 50 equips.

...

Pedro i Jorge al Campionat de Catalunya de Marató

lluis

Aquest diumenge es disputa a Empúries el Campionat de Catalunya Absolut de Marató, coincidint amb la Marató d'Empúries, i en la que dos atletes del CAT, Pedro Ortega i Jorge de Andrés seran a la línia de sortida. Ambdós atletes es presenten a la prova amb un gran nivell de preparació, especialment Ortega, que ja enguany s'ha imposat a la Marató Costa Daurada, pel que aspiren a acabar entre els millors de la cursa. Desitgem molta sort a tots dos i que el temps i la força els acompanyin.

El CAT tanca el Campionat de Clubs a Camp Clar

lluis

Aquest diumenge dia 4 de maig es disputa a l'Estadi Municipal de Camp Clar la jornada final del grup D del Campionat de Catalunya de clubs 2014, en la què el Club Atletisme Tarragona prendrà part amb l'objectiu d'assolir la primera posició del grup i igualar la millor classificació de l'equip tarragoní en aquest campionat. La jornada, organitzada pel CAT, s'iniciarà a les 9.15 amb la disputa del llançament de martell, i s'allargarà fins a les 14h, quan es disputin les proves de relleus que tancaran la competició. La competició és oberta al públic, que s'espera ompli les grades per animar als atletes tarragonins.

Els rivals del CAT seran el CA Mollet, CE Universitari, UA Colomenca, CA Valls d'Andorra, tots amb participació dels equips masculí i femení. Participaran també, dins del Criteri...